• Nieuw doel voor de Grote Clubactie

22 okt 2022
  • De Grote Clubactie is ondertussen alweer een tijdje bezig en onze jeugdleden zijn goed bezig met het verkopen van loten. Zoals je misschien al in de nieuwsbrief hebt kunnen lezen of op social media voorbij hebt zien komen, waren we al bijna bij ons gestelde doel van €3000! Dit bedrag wordt besteed aan een voetbaltafel voor onze jeugleden (of jeugdige leden ;) ). We zijn blij om te melden dat dit doel behaald is!

Het nieuwe doel wordt daarom gesteld op €4000! Hiervoor moeten 1666 loten worden verkocht. Help jij mee om dat te behalen?

Voor meer informatie over hoe deze actie werkt, kun je klikken op deze link!

Hieronder vind je de meest recente update (22/10) over het aantal verkochte loten.