• Namens de JTC - Nieuwe vrijwilligers Nico en Sandra

  9 mrt 2023
 • Namens de Jeugd TC willen we twee vrijwilligers voorstellen die een aantal van onze taken op zich gaan nemen.

  We zijn blij dat Nico van Dam de rol van D coördinator wil gaan invullen. En tevens is Sandra Tummers bereid gevonden om de taak voor het regelen van oefenwedstrijden voor onze jeugdteams te gaan invullen.

  Zoals gezegd zijn we blij met deze twee vrijwilligers, maar we hebben nog twee vacatures open staan. Te weten de rol van A coördinator en die van B coördinator. Mocht je net als Nico en Sandra je willen inzetten voor onze jeugd, meld je dan aan via ons mailadres. JeugdTC@kvwageningen.nl

 • Ik ben Nico van Dam en wil mij graag aan KV Wageningen voorstellen, omdat ik sinds begin maart ben aangesloten bij de JTC. Ik ga met veel plezier de D cöordinatie doen bij de mooie club KV Wageningen. Sinds onze kinderen Robin (D2) en Morris (E2) op korfbal zitten ben ik betrokken bij de club. Een bardienst doen, de F1 coachen en helpen bij korfbal training op scholen deed ik graag als vrijwilliger en ik wil nu een stapje extra doen voor de club. Ik zal de komende weken in contact gaan met de D trainers en samen met de JTC kijken naar het volgende seizoen. Heb je vragen of opmerkingen? Kom gerust naar mij toe.

 • Hallo,

  Ik ben Sandra Tummers. Ik ben leerkracht in het basisonderwijs en woon met mijn gezin in Wageningen. Sinds enkele jaren in onze dochter Mila fanatiek aan het korfballen en inmiddels ook aan het coachen. Door haar enthousiasme en de fijne sfeer in de vereniging voelen wij ons als ouders ook heel erg betrokken bij de vereniging. Daarom heb ik de taak op mij genomen om de oefenwedstrijden te regelen. Fijn om op deze manier wat voor de vereniging te kunnen betekenen.