• Met Riwojo je (gehuurde) ruimte naar eigen smaak inrichten

  14 jun 2020
 • Voor wie het nog niet weet, je kunt delen van de accommodatie van KV Wageningen huren voor een sportief evenement, een vergadering of een training. Natuurlijk geldt op dit moment dat door de regels rond corona de mogelijkheden beperkt zijn.

  Alle ruimtes in het Binnenveld zijn voorzien van duurzaam meubilair passend bij het duurzame karakter van de accommodatie. Het clubhuis en het business home beschikken daarnaast beide over een bar. De ruimtes zijn verder aan te kleden met accessoires, zoals planten en verlichting. Riwojo, verhuurder van party en horecabenodigdheden, tevens sponsor en lid van de business club van KV Wageningen, kan dit verzorgen. Huurders kunnen ook verder gaan en de hele ruimte naar eigen smaak inrichten met ook tafels en stoelen van Riwojo.

  Onlangs is het business home ingericht met spullen van Riwojo om toekomstige huurders een beeld te geven van de mogelijkheden. De maandagploeg verzorgde het sjouwwerk, en Patricia zorgde voor de foto's. En er is nog veel meer mogelijk wanneer je het lookbook van Riwojo erbij pakt. Riwojo kan elke mogelijk locatie aankleden, ook wanneer je bijvoorbeeld thuis een feest wil geven.

  Handige links:
  Meer over de verhuur van onze accommodatie
  Lookbook Riwojo
  Website Riwojo