• Leden Bussinessclub
 • De Juiste Waarde is een NVM makelaarskantoor en taxatiebureau met landelijke dekking. De Juiste Waarde is een vastgoedmarketing gedreven organisatie waar online een koppeling voor u wordt gemaakt tussen vraag en uw aanbod. De Juiste Waarde beschikt over een enthousiast en gemotiveerd team waar vakkennis en e-marketing gecombineerd worden, hetgeen het verschil maakt in deze conjunctuur.

   www.dejuistewaarde.nl

 • Administratie en financiële dienstverlening, dat zijn de gebruikelijke taken van een administratiekantoor. Maar Huijbers’ Administratiekantoor biedt net een beetje meer: een persoonlijke benadering. We doen moeite de klanten – vooral ondernemers in het midden- en kleinbedrijf – te leren kennen.

   www.huijbers.nl

 • Als je op zoek bent naar een betrokken notaris die met je meedenkt, nodigen wij je graag uit voor een persoonlijk gesprek. Met alle vragen op het gebied van familierecht, ondernemingsrecht en onroerend goed kan je bij ons terecht. Wij geven graag een helder en breed advies zodat alles geheel naar jouw wens is. Naast de traditionele notariële diensten, zijn wij gespecialiseerd in estate planning. Estate planning houdt in dat wij je fiscaal gezien zo aantrekkelijk mogelijk adviseren in de fiscale en juridische aspecten van je vermogen, voor nu en in de toekomst.
   
 • Huis kopen of verkopen in Wageningen? Ernst Kleijn Makelaardij! Zoek je een actieve, flexibele en betrouwbare aan- en/of verkoopmakelaar? Een makelaar die sterk is in een snelle verkoop waar de communicatie lijnen kort zijn met optimaal resultaat, GRATIS waardebepalingen en betrouwbare woningtaxaties? Die makelaar heb je nu gevonden! Bel voor een gratis kennismakingsgesprek met Ernst Kleijn 06-83579007.

  www.ek-makelaardij.nl

 • Finance Partner wil uw financiële belangen optimaal behartigen. Om de gewenste financiële zekerheid te bereiken, adviseren wij u over de mogelijkheden en stellen wij voor u een evenwichtig pakket voorzieningen samen. Wij helpen u met het bepalen van realistische doelstellingen op het gebied van hypotheken, financiële planning en bankzaken, waarbij wij u ook wijzen op de beperkingen, mogelijkheden en voordelen van wettelijke regelingen. Uw belangen staan centraal en onze dienstverlening sluit hierop aan.

   www.financepartner.nl

 • Een klant mag bij Boels rekenen op ondersteuning van echte verhuurprofessionals. Specialisten die de klant persoonlijk verder helpen, precies weten wie hij is en meteen begrijpen wat hij nodig heeft. De klant kan altijd bij ons terecht voor deskundig advies. Wij gaan voor een lange termijn partnership met de klant wij helpen hem om zijn huurkosten zo laag mogelijk te houden. Zonder verdere kosten, met heldere facturen en duidelijkheid over de hele lijn.

   www.boels.nl

 • In onze winkel vindt u al meer dan 90 jaar alles op het gebied van fietsen en accessoires. Van stadsfiets, mountainbike tot elektrische fiets. Bij onze Service- en Techniekafdeling kunt u terecht voor onderhoud of reparatie aan uw fiets. Onze vakkundige monteurs helpen u graag en goed. Een kleine reparatie is meestal klaar terwijl u wacht, voor grote werkzaamheden krijgt u gratis (indien aanwezig) een leenfiets ter beschikking.

   www.vandeweteringfietsen.nl

 • U heeft een bedrijf in het midden- of kleinbedrijf. U wilt geen last hebben van ICT, maar de technologie als welkom hulpmiddel gebruiken bij uw werk. En dat alles betaalbaar. Opti:mezers sluit aan bij uw vraag. Als ervaren ICT-dienstverlener weet Opti:mezers wat nodig is om uw ICT-omgeving draaiend te krijgen en te houden. Veel bedrijven zijn qua dienstverlening afhankelijk van ICT. Daarom moet het netwerk optimaal werken. Opti:mezers garandeert continuïteit met snelle service.

   www.optimezers.nl

 • Schoonmaakbedrijf De Wasbeer is opgericht in januari 1993 en al meer dan 25 jaar een begrip in Wageningen en omstreken. De hoofdactiviteiten zijn glazen wassen bij particuliere huishoudens en bedrijven in de regio. Daarnaast nemen we in samenwerking ook grotere projecten aan. De afgelopen jaren is ons bedrijf uitgegroeid tot een volwassen organisatie met meerdere werknemers, die proberen de dienstverlening op een hoog niveau te houden.

   www.smbdewasbeer.nl

 • Panorama Restaurant De Blaauwe Kamer heeft zijn naam te danken aan de historie van de Steenfabriek die toentertijd al de naam De Blaauwe Kamer droeg. Het natuurgebied is op natuurlijke wijze hersteld en dient nu als een prachtig wandelgebied met een grote diversiteit aan diersoorten en een trekpleister voor vogelspotters. Een bezoek aan ons restaurant is ideaal te combineren met een wandeling of fietstocht. Dineren bij Panorama Restaurant De Blaauwe Kamer is een culinaire verwennerij midden in de natuur.

   www.deblaauwekamer.nl

 • Specialist in het conform de wet inrichten van (digitale archieven). Een goed geordend toegankelijk archief is van belang, voor een efficiënte uitvoering van je primaire- en secundaire processen. Ook is dat een voorwaarden om te voldoen aan de Algemene Verordening Gegevensbescherming die 25 mei 2018 van kracht is geworden.. Tevens kan je eenvoudig verantwoording afleggen van de uitgevoerde werkzaamheden als daarom gevraagd wordt. Kortom; als je grip wilt op je informatiehuishouding, benader mij!

   

 • Al meer dan 40 jaar zijn wij actief als verhuurder van party en horeca- benodigdheden, zoals meubilair, tenten, podia, servies, glaswerk, evenementsartikelen etc. Samen met onze enthousiaste medewerkers staan wij voor u klaar om uw evenement succesvol te laten verlopen. Bedrijven en particulieren kunnen bij ons terecht voor alle benodigdheden die bij een festiviteit komen kijken.

  www.riwojo.nl

 • Ben je op zoek naar tijdelijke woonruimte voor bijv.een buitenlandse werknemer of stagair, een tijdelijk project voor je werk in Wageningen, scheiding, vertraging bij de bouw van je huis? Short Stay Wageningen biedt een aangenaam thuis met modern woon- en slaapcomfort. Wij verhuren zowel één- als tweepersoonskamers met gedeelde voorzieningen maar ook zelfstandige studio’s. Onze kamers zijn volledig gemeubileerd en van alle gemakken voorzien. De accommodaties beschikken over een compleet ingerichte keuken, televisie, linnenpakket en gratis WIFI.

  www.shortstaywageningen.nl

 • Wij van de Kantine zijn een bar, restaurant, snackbar gelegen op recreatiepark De Wielerbaan te Wageningen. Bij ons kunt u terecht voor een hapje of drankje in ons restaurant of op ons terras. Bij ons kunt u ook eten afhalen bij ons snackraam. Verder organiseren wij diverse activiteiten in en rondom onze kantine. Ook is het bij ons mogelijk om zelf in overleg iets bij ons te organiseren. Denk hier bij aan partijen, bijeenkomsten, barbecues enzovoort.

  www.dekantinewageningen.nl

 • Gaat u kleiner wonen, of is er een familielid overleden of bent u op zoek naar een specialist in het ontruimen van een bedrijfsruimte? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in woningontruimingen, seniorenverhuizingen en bedrijfsontruimingen. Vakkundig en discreet helpen wij u graag met het ontruimen van een woning, het schoonmaken van een bedrijf of een boedelruiming.

   

  www.kompaanwoningontruimers.nl

 • Heeft u woning nieuwe Rolluiken, Rolgordijnen, Screens, Jaloezieën of Horren nodig? Is uw zonnescherm aan een nieuw doek toe? Of denkt u aan een terrasoverkapping? Meeuwisz Rolluiken & Zonwering is gespecialiseerd in Rolluiken, Binnen- en Buitenzonwering en terras-overkappingen.Wij monteren, repareren en onderhouden.
  Wilt u meer weten? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op. U belt ons op 06 – 46 37 65 07.

  www.meeuwiszrolluikenzonwering.nl

 • Schilderbedrijf Chris en Jari van de Peppel is al 20 jaar actief als schilder en levert een goede prijs-kwaliteitverhouding. Voor al uw schilderwerken staan ze voor u klaar, of dat nou in Wageningen en omgeving is of Amsterdam. Kortom, moet uw huis binnenkort geschilderd worden, informeer dan eens bij Chris of Jari van de Peppel.

   

 • Het Wereldpaleis is een restaurant dat 7 dagen per week geopend is en gevestigd in Rhenen. Hier kunt u onbeperkt genieten van alle gerechten die zij voor u bereiden. Van wokken tot Italiaanse pizza’s, voor ieder wat wils.

  www.wereldpaleis.nl

 • Financieel advies gericht op jouw situatie of bedrijf. Daar kun je op rekenen!
  Een adviseur die lokaal betrokken is, bij de buurt én bij onze klanten. Die kun je vinden bij Veldsink-Finas.
  Daar staan wij voor. Wil je graag persoonlijk advies over je hypotheek, verzekeringen, of heb je een ander financieel vraagstuk?
  Dan helpen wij je graag. Neem contact met ons op of loop gerust eens bij ons binnen. Onze deur staat voor je open.

  www.Veldsink.nl

 • easyActive is een organisatie die, vanuit een ketenverband met een groep fitnessclubs, samenwerkt aan deskundige en enthousiaste begeleiding van sporters. easyActive zit gevestigd aan de Marijkeweg en zal als onze buurman o.a. bijna 40% korting geven op het lidmaatschap voor onbeperkt fitnessen bij easyActive voor alle leden van KV Wageningen. Daarnaast zijn er nog een aantal mooie afspraken gemaakt waar beide partijen voordeel in zien.

  www.easyactive.nl

 • Wifimedia laat je beeld en geluid graag beleven. Of het nu gaat om een meerkanaals thuisbioscoop ervaring, head-fi oplossingen of om een multiroom muziekbeleving, het Wifimedia Experience Center biedt u de beste beleving op het gebied van audio en video. Deze beleving begint al bij de magistrale 4K en 8K topschermen van Samsung, de nieuwste 4K-frame televisies (ideaal voor in de keuken) en de LG OLED topmodellen waaronder de prachtige wallpaper schermen en televisies.

  www.wifimedia.eu

 • Q-lite is een veelzijdig, vernieuwend en grensverleggend bedrijf, gespecialiseerd in de ontwikkeling, productie en verkoop van elektronische informatiesystemen. Hierbij moet u denken aan lichtkranten, scoreborden en grafische displays. De fabriek is gelegen in de enclavegemeente Baarle-Hertog-Nassau op de grens van Belgie en Nederland. Dankzij meer dan 25 jaar productie-ervaring en het uitvoeren van duizenden maatprojecten, waaronder het scorebord van KV Wageningen in het Binnenveld, zijn zij uitgegroeid tot een van de grootste fabrikanten van elektronische informatiesystemen.

  www.q-lite.com

 • U kunt wel wat extra arbeidskrachten gebruiken, maar mensen aannemen brengt veel zorgen en administratieve rompslomp met zicht mee. Workstead is een volledig gecertificeerde partner die deze zorgen graag van u overneemt. In tientallen branches en door heel Nederland leveren wij flexibele arbeidskrachten die bij een piekdrukte of ziekte uw diensteverlening op peil houden. Achter de schermen zorgen we dat de personeelsadministratie op orde is. En dat tegen uiterst scherpe tarieven. Dat maakt ons veelzijdig in personeel, we maken graag nader kennis met u.

  www.workstead.nl

 • Second heaven is een vintage en kringloopwinkel gevestigd aan het Nudepark 160A in Wageningen. Second heaven werkt intensief samen met Kompaan woningontruimers, ook businessclublid. Via deze inboedelservice ontvangen zij goederen die een tweede kans verdienen. De kringloopwinkel heeft allerlei artikelen in het assortiment van hippe vintage design meubelen, tot kleding en vintage boeken. Neem gerust een kijkje in de winkel of op de website.

  www.2ndheaven.nl

 • Streaming Valley is leidend distribiteur van een systeem van Pro-AV streaming oplossingen en Online Video. Als lid van de businessclub ondersteunt Streaming Valley KV Wageningen met een professioneel streamingsysteem bij het streamen van korfbalwedstrijden op het veld en in de zaal. Hierbij wordt gebruik gemaakt van meerdere camera's uit verschillende posities.

  www.streamingvalley.nl

 • Smit Bedrijfshuisvesting bemiddelt bij de aan- en verhuur of de aan- en verkoop van kantoor, bedrijfsruimte en/of winkelruimte. Daarnaast adviseert Smit Bedrijfshuisvesting opdrachtgevers bij herontwikkelings- en nieuwbouwprojecten. Tevens zijn zij een actieve en creatieve partner op het gebied van vastgoedbeleggingen.

  www.smitbedrijfshuisvesting.nl

 • Welkoop Wageningen is de winkel met verstand van tuin & dier. Met een breed assortiment, deskundig advies, de beste service en altijd met een glimlach. Daarnaast heeft Welkoop regelmatig aantrekkelijke kortingsacties. Bestellingen boven de €40,00 worden gratis thuisbezorgd. Naast het sponsorschap ondersteunt Welkoop KV Wageningen met extra potgrond- en bloembollenacties. Een bezoekje aan Welkoop Wageningen aan de Rijnhaven is zeker de moeite waard.

  www.welkoop.nl/winkels/wageningen

 • Jumbo Verberne heet je van harte welkom in de winkel in Winkelcentrum Tarthorst. Elke dag gaan we voor 100% tevredenheid: de beste service, het grootste assortiment én de laagste prijs. Onze vriendelijke medewerkers staan graag voor je klaar om je te verwelkomen in onze winkel. Ervaar zelf de voordelen van Jumbo en ontdek al onze lekkere, verse en gezonde producten.

  www.jumbo.com/winkel/jumbo-wageningen-verberne

 • Wij zijn Berry en Fran van Dam, eigenaren van BMG Grond- en Sloopservice.
  Als je aan grond denkt, dan denk je aan ons. Want wij:

  • Maken met de grond gelijk: wij slopen (circulair)
  • Zorgen voor zuivere grond: wij saneren asbest
  • Zitten (letterlijk!) aan de grond: wij doen alle grondwerkzaamheden
  • Kennen ook diepe gronden: wij doen rioolwerk
  • Voorzien in vaste grond onder de voeten: wij bestraten

  Jij hebt grond, en wij kunnen daar alles mee. Alles…behalve bouwen. Bouwen doen we alleen aan onze relatie met jou als onze klant. Dat begint hier al. Door jou het vertrouwen te geven dat wij een goede partner zijn.

  bmggrondensloopservice.nl

 • Van der Zandt is al bijna veertig jaar dé keukenspeciaalzaak van Wageningen. Van der Zandt staat voor een persoonlijk advies op maat, een eerlijke prijs en vakkundige montage. Kom snel een keer een kijkje nemen in de showroom aan Het Plantsoen.

  www.vdzandtkeukens.nl

 • Brownies & Downies Wageningen is een lunchroom gelegen aan het bruisende Marktplein. Dankzij onze enthousiaste medewerkers, heerlijke producten en prachtige locatie staan wij garant voor een heerlijke culinaire belevenis. De huiselijke sfeer, gemoedelijkheid en de ruimte om een praatje te maken zorgt elke dag voor een feestje; voor zowel de gast als de medewerker. Voor een lunch, koffiepauze, high tea of high wine bent u bij ons aan het juiste adres.

  www.browniesdownies-wageningen.nl

 • P. Bethlehem schilderwerken is een jong en hardwerkend schildersbedrijf gevestigd in Wageningen. Wij helpen u graag bij het onderhoud aan uw woning of bedrijfspand. Of het nu gaat om schilderen, behangen of houtrot herstellen, uw klus is bij ons in goede handen. Wij maken van elke klus topwerk en leveren gegarandeerd het beste resultaat.

  schilderbethlehem.nl

 • Ben je ondernemer in het MKB of als fysiotherapeut, huisarts, dierenarts, mondzorg- of medisch specialist? Dan sta je regelmatig voor diverse keuzes. Op financieel, fiscaal, administratief en juridisch gebied heb je beslissingen te maken. Onze adviseurs helpen jou met het maken van de juiste keuzes. Wij koppelen jou aan vaste contactpersonen voor persoonlijk contact. Ook zijn wij er voor deskundige begeleiding in jouw mediation traject. Neem contact op met Countus Wageningen of breng een bezoek aan ons kantoor op het Agro Business Park in Wageningen.

  Countus.nl 

 • Koffiemachines en -service voor MKB bedrijven
  Persoonlijkheid en verbinding staan bij Italian Coffee Company voorop. Het zit in ons logo verwerkt: als klant bent u een gezicht en geen nummer. Wij leren onze klanten persoonlijk kennen, waardoor wij samen de juiste keuze kunnen maken! Onze service is uw koffiegenot.

  Italiancoffeecompany.nl

 • Ontdek Buitenplaats Beekhuizen
  Soms moet je er gewoon even tussenuit... Weg van verwachtingen en verplichtingen en terug naar dat wat écht belangrijk is in het leven. Frisse lucht, fijn samenzijn en nieuwe ervaringen opdoen. Even op adem komen en genieten van een nieuw avontuur.
  Laat je verwonderen door de natuur en voel je vrij op onze buitenplaats, waar je de tijd kunt nemen voor jezelf én voor de mensen om je heen. Ons kleinschalig ‘glamping-only’ vakantiepark biedt het hele jaar door de mogelijkheid om comfortabel te overnachten in één van onze Lodgetenten, Pods of nieuwe Forest Cabins, allemaal mét privé-sanitair.
  Voor heerlijke gerechten, een drankje of een andere lekkere versnapering kun je terecht bij WOODZ: ons door een foodfestival geïnspireerde restaurant met terras. Dit allemaal op een unieke locatie te midden van de ongerepte natuur van Nationaal Park Veluwezoom.

  Buitenplaatsbeekhuizen.nl