• Laatste seizoen voor Johan van Haut bij Wageningen

  9 feb 2024
 • Na 5 jaar trainer en coach te zijn bij de selectie van KV Wageningen heeft Johan van Haut aangegeven dat hij bezig is met zijn laatste seizoen. Het trainen en coachen van een selectieteam kost aardig wat tijd en die tijd wil Johan nu meer besteden aan andere zaken..  
   
  Johan begon in 2019 bij de reserves van KV Wageningen was daar drie jaar enorm succesvol met meerdere kampioenschappen. Door het vertrouwen in Johan schoof hij daarna door naar de hoofdmacht samen met Ron Steenbergen. Na het vertrek van Ron stond hij een tijdje alleen aan het roer met daarna aanvulling van Richard Hietveld. In dit laatste jaar was er een ruimere staf aangesteld waarbij Johan als hoofdcoach fungeert. 
   
  TKW vindt het jammer dat Johan deze beslissing heeft genomen, maar we zijn hem vooral heel erg dankbaar voor zijn inzet, enthousiasme en gezelligheid van de afgelopen jaren en begrijpen zijn keuze. Dankzij Johan werd de sfeer en beleving weer gevoeld in het Binnenveld en werden veel jonge spelers een vaste waarde in het eerste team. 
   
  Wij wensen Johan veel succes met zijn eigen bedrijf en hopen hem nog vaak te zien als supporter van Wageningse teams. Bedankt voor alles!