• Korfbal League kijken via www.eyecons.com

    6 jan 2021
  • Je hebt het vast voorbij zien komen dat de Korfbal League op zaterdag 16 januari van start gaat, en dat de teams op 2 en 9 januari oefenduels spelen. Het is wel een beetje slikken, want wat hadden we ook graag korfbalwedstrijden in het Binnenveld gezien. 

    Afgelopen zaterdag waren dus de eerste oefenwedstrijden en waren ook de eerste spelers te zien die vorig seizoen nog in het shirt van KV Wageningen speelden, in actie te zien. Zo kwam Jeffrey van Huenen in het veld met DVO 2 tegen Oost Arnhem 2, en Jasper Broenink speelde eveneens in Bennekom met Oost Arnhem 1. Eline van Veldhuisen kwam nog niet in actie omdat de wedstrijd van DOS’46 niet doorging vanwege positieve gevallen en blessures. En bij Oost Arnhem zijn ook Noa Kapteyn en Nynke Lokhorst te zien, die wat langer terug in een Wageningen shirt speelden.

    Wil je deze en andere spelers volgen in hun nieuwe tenues, dan moet je daarvoor zijn op het nieuwe online korfbalplatform dat de Korfbal Leagueverenigingen en het KNKV samenwerking met Eyecons zijn gestart: www.eyecons.com Als kijker van een liveduel dien je je eenmalig kosteloos te registeren. Voor terugkijken heb je geen account nodig. Je leest er ook meer over via bericht van KNKV: “Informatie en livestream Korfbal League