• 1e zaterdag van de maand: inleveren/verkoop gebruikte kleding

9 sep 2021
  • Vanaf september is het elke 1e zaterdag van de maand mogelijk om kleding in te leveren of te kopen, gun de korfbalkleding van de kinderen een 2e ronde! Opbrengst gaat naar de club, daar kunnen we extra activiteiten voor de kids van organiseren.

Karin den Ridder co├Ârdineert de inname en verkoop, zij is bereikbaar op 0638315429 en kleding kan worden ingeleverd op de club en op de Wilslaan 18.

Afgelopen zaterdag stond Karin er voor het eerst, buiten op het terras. Via social media was dit aangekondigd, en er werden spullen ingeleverd die bijna meteen weer van eigenaar wisselden. Zaterdag 2 oktober is de eerstvolgende keer.

--- 5 augustus 2021

Iedere ouder kent het wel, je kind is zo uit zijn of haar nieuwe (sport)kleding gegroeid en de sportschoenen zijn na een half seizoen alweer te klein. Bij KV Wageningen staat duurzaamheid hoog in het vaandel en wil daarom graag een tweede leven geven aan deze sportkleding en sportschoenen. Hoe willen we dit doen?

We willen graag een soort tweedehands kledingbank beginnen. Hierbij verzamelen we sportkleding en -schoenen (rokjes, inschietshirts, broekjes, sokken, kunstgrasschoenen, zaalschoenen etc.) van onze leden die ze zelf niet meer passen. Deze zullen dan aangeboden worden via de webshop van KV Wageningen.

Via de webshop zal er een klein bedrag gevraagd worden voor de kleding/schoenen. Dit bedrag zal besteed worden aan trainingsmateriaal voor de jeugdteams.

Om dit plan in werking te stellen hebben wij jullie hulp nodig. Dus ligt er nog een stapel ongebruikte kleding in de kast die niet meer gebruikt wordt, of liggen er schoenen die niet meer passen. Denk je dat iemand anders nog veel plezier kan beleven aan de kleding/schoenen? Zou je deze dan naar KV Wageningen willen brengen? Geef je spullen af bij de bar, dan zorgt het barpersoneel dat het bij Karin den Ridder komt. Stuur dan wel even een WhatsApp bericht met een foto naar Karin (06-38315429). Afgeven op Wilslaan 18 mag ook. Ingeleverde spullen worden aangeboden via de webshop: webshop.kvwageningen.nl