• Kennismaken / SAM Moves

  Wil je kennismaken met korfbal in Wageningen, dan ben je hier op de plek voor meer informatie daarover.

  Afhankelijk van de tijd van het jaar kun je komen kennismaken met korfbal in de zaal (herfstvakantie tot begin april) of buiten op het veld (rest van het jaar). Dit kan door:
  - Mee te trainen bij leeftijdsgenoten
  - Deel te nemen aan de schiet-maar-raak trainingen, onze kennismakingstrainingen voor kinderen van de basisschool

  Ook in het schooljaar 2022-2023 doet KV Wageningen mee aan SAM Moves, het initiatief van Sportservice Wageningen, om zoveel mogelijk kinderen van Wageningse basisscholen te laten kennismaken met sport & cultuur. In ons geval is dat vanzelfsprekend met korfbal. En je vindt ons aanbod terug in het boekje dat in september 2022 is verspreid op de scholen. Voor meer info over SAM Moves: https://wageningen-actief.nl/sam-moves

  Meetrainen bij leeftijdsgenoten

  Vanaf de herfstvakantie tot begin april zijn dit de mogelijkheden (binnen in de sporthal van Het Binnenveld):
  - 4-6 jaar - Kom meedoen bij onze Kangoeroe Klup, elke zaterdag van 9:00-10:00 uur
  - 6-8 jaar - Kom meedoen bij de training van de F-instroom, elke woensdag van 17:00-18:00 uur
  - 8-10 jaar - Kom meedoen bij de training van de E-instroom, elke woensdag van 18:00-19:00 uur
  - ouder dan 10 jaar: Meld je aan om een keer mee te trainen bij jeugdtc@kvwageningen.nl en dan zullen wij aan je doorgeven bij welk team je kunt meetrainen of we organiseren een paar speciale trainingen.

  Van eind augustus tot de herfstvakantie, en in de periode april-juni zijn dit de mogelijkheden (buiten op de kunstgrasvelden van Het Binnenveld):
  - 4-6 jaar - Kom meedoen bij onze Kangoeroe Klup, elke zaterdag van 9:00-10:00 uur
  - 6-8 jaar - Kom meedoen bij de training van de F-instroom, elke woensdag van 17:30-18:30 uur
  - 8-10 jaar - Kom meedoen bij de training van de E-instroom, elke woensdag van 17:30-18:30 uur
  - ouder dan 10 jaar: Meld je aan om een keer mee te trainen bij jeugdtc@kvwageningen.nl en dan zullen wij aan je doorgeven bij welk team je kunt meetrainen of we organiseren een paar speciale trainingen.

  Wil je (kind) meedoen of heb je vragen, kijk hieronder dan bij "Meer informatie" over het aanmelden. 

  Schiet-maar-raak trainingen - kennismakingstrainingen

  In verschillende perioden van het jaar organiseren we onze kennismakingstrainingen, die in de KV Wageningen volksmond schiet-maar-raak trainingen heten. In januari, februari en maart organiseren we deze trainingen, als vervolg op de korfbalgymlessen die we in die periode geven op de basisscholen. In september en oktober organiseren we ze aansluitend op de SAM School Olympiade en het schoolkorfbaltoernooi.

  De komende tijd organiseren we weer schiet-maar-raak trainingen. Voor alle kinderen van 6 tot 12 jaar (groep 3 t/m 8).

  • vrijdag 3, 10, 17 en 24 februari 2023, 17:30-18:30, binnen in sporthal Het Binnenveld
  • vrijdag 10, 17, 24 en 31 maart 2023, 17:30-18:30, binnen in sporthal Het Binnenveld

  Wil je (kind) meedoen of heb je vragen, kijk hieronder dan bij "Meer informatie" over het aanmelden. Voor deze trainingen is het verplicht je van te voren aan te melden. 

   

  Meer informatie

  Wil je een keer meetrainen bij leeftijdsgenoten tijdens een reguliere training, meld je dan even aan bij jeugdtc@kvwageningen.nl of neem contact op met Alien Jalvingh (0644348874).

  Voor de schiet-maar-raak trainingen is het verplicht om je van te voren aan te melden. Aanmelden kan door te mailen naar korfballen@kvwageningen.nl of door te bellen/appen met Alien Jalvingh (0644348874). En dit kan ook nog op het laatste moment. 

  Voor vragen over KV Wageningen kun je terecht op jeugdtc@kvwageningen.nl, kun je bellen/appen met Alien Jalvingh (0644348874) of kijk eens rustig rond op onze website.