• Kampioen Dalto/Klaverblad Verzekeringen is Wageningen de baas

  8 mrt 2020
 • Zaterdag ontving Wageningen kampioen Dalto/Klaverblad Verzekeringen uit Driebergen. Destijds bij de uitwedstrijd wisten de Wageningers een overwinning te behalen, maar dit keer had Wageningen weinig in te brengen. Gezegd moet worden dat de blauwwitten ook niet hun beste dag hadden. Er werden teveel kansen gemist, zelfs drie stippen, terwijl de gasten het vizier wel op scherp hadden staan. De eerste helft werd dan ook afgesloten met een 8-14 stand.

  De tweede helft ging Xanne na 5 minuten naar de kant voor Nena. Omdat Michelle geblesseerd uitviel, stond Xanne al weer snel binnen de lijnen. Matté maakte plaats voor Wouter, terwijl Tim aan het einde van de tweede helft nog het veld in kwam voor Jasper.

  Al met al dus een verdiende zege voor Dalto. Wageningen is wel definitief als derde geeindigd, omdat Oost Arnhem de punten bij Deetos op wist te halen. Wageningen kan zich nu gaan opmaken voor de tweede helft van de veldcompetitie.

  Doelpuntenmakers: Steven Landman 5x, Jeffrey van Huenen en Wouter ter Maten 4x, Matté Lipke 3x, Nena Ellermeijer 2x en Eline van Veldhuisen en Jasper Broenink 1x.

  Media overzicht:

  Livestream Wageningen - Dalto