• Juni competitie voor de jeugd

7 jun 2021
  • Onze jeugd mag weer!

Zoals iedereen waarschijnlijk al heeft gelezen gaan we zaterdag van start met de jeugdcompetitie. Zo fijn dat dit toch nog georganiseerd is. Er is weer reuring en er zijn weer meer mensen op ons complex (ondanks de nog steeds geldende beperkingen). En het helpt natuurlijk ook dat het zonnetje steeds vaker gaat schijnen.

De organisatie rondom deze competitie vraagt natuurlijk weer veel van onze vrijwilligers. Hoewel de meesten blij zullen zijn dat ze weer in actie mogen komen, alle hulp is welkom. Dus kun je fluiten of een kantinedienst draaien. Laat dan van je horen.
    Een onverwacht leuke afsluiting van het seizoen 😊

--------------

De jeugd van KV Wageningen neemt deel aan de juni competitie! En inmiddels is het programma er ook.

We hadden het niet meer verwacht, en toen was ie er toch opeens: competitie. De versoepelingen per 5 juni maken het mogelijk wedstrijden te spelen tegen teams van andere clubs. We gaan met zo veel mogelijk jeugdteams meedoen aan de door de bond opgezette regio competitie. Dit betekent dat we de komende drie zaterdagen, 12, 19 en 26 juni wedstrijden gaan spelen met de nieuwe teams tegen teams van andere verenigingen.

Het programma van de juni competitie vind je op diverse plekken:
    • op onze website onder kvwageningen.nl/programma
    • in de app "KNKV Wedstrijdzaken" (voor leden en ouders van jeugdleden; te downloaden in app store; je aanmelden met emailadres waarmee je bij club geregistreerd staat)
    • in de weekbrief, maar dat is een momentopname, beide bronnen hierboven zijn altijd actueel met Sportlink, het systeem waarin de bond de wedstrijden heeft staan
    De app KNKV Wedstrijdzaken is te downloaden in de app stores. Door iedereen die dat wil. Wat je er vervolgens mee kunt, hangt af van hoe je je aanmeldt.
    • Lid; Wanneer je je als lid aanmeldt met het mailadres waarmee je op de ledenlijst staat, krijg je je eigen programma te zien. Je kunt ook je eigen persoonlijke gegevens beheren, waaronder de privacy instellingen.
    • Ouder van jeugdlid; wanneer je je met het mailadres aanmeldt dat je als ouder hebt opgegeven bij je kind, kun je het programma van je kind(eren) zien. Je kunt via “Instellingen” o.a. de privacy instellingen van je kind aanpassen en foto wijzigen.
    • Supporter; wanneer je mailadres niet bekend is bij de club, kun je nog steeds gebruik maken van de app