• Jongste kamp

  Let op, onderstaande informatie is verouderd -> je vindt alle informatie over jongste kamp zomer 2021 op deze pagina: Jeugdkampen 2021
  ------------------------------------------------
  Het jongste kamp is voor alle kinderen van KV Wageningen die in de D, E of F zitten en tijdens het kamp 7 jaar of ouder zijn. In de zomer van 2020 zullen we vertrekken op zaterdag 18 juli en komen we terug op vrijdag 24 juli. Exacte vertrek- en aankomsttijden volgen later en ook het thema houden we nog even geheim.

  Korte informatie:
  Wanneer: zaterdag 18 juli vertrekken we en komen terug op vrijdag 24 juli.
  Waar: ??
  Kosten: volgen nog

  De kinderen worden ingedeeld in groepjes, waarmee ze de hele week allerlei opdrachten en spellen zullen uitvoeren. Elk groepje heeft een eigen leiding, welke gedurende de week het eerste aanspreekpunt is voor de kinderen. Daarnaast is er ook voldoende vrije tijd, waarin er met vriendjes en vriendinnetjes gespeeld kan worden.

  Gelukkig wordt de leiding een beetje ontzien door de kookstaf, die ervoor zorgt dat we elke dag een lekker ontbijt, voedzame lunch en gezonde avondmaaltijd voorgeschoteld krijgen. Ook zorgen ze voor een lekker stukje fruit en glaasje drinken tussen de spellen door.

  De voorbereidingen zijn inmiddels al in volle gang; zodra er meer bekend is over de locatie, het thema, de opgaves en de kosten zullen we dit communiceren. Mochten er op dit moment al vragen zijn over het kamp, of is uw zoon/dochter nog niet eerder mee geweest en wilt u alvast wat meer informatie? Neem dan contact op via jongstekamp@kvwageningen.nl of 06-24786658.

  Namens de kampleiding van het jongste kamp,
  Rinske van Haarlem     
  hoofdleiding jongste kamp      

  Wie gaat er dit jaar mee als leiding? (dit is nog de leiding van 2019)

  Welke leden hebben zich als deelnemer opgegeven? 

  Ook leuk om te lezen: Terugblik jongste kamp 2019