• Jongste kamp

  Het is vrijdagmiddag 8 juli, het schooljaar is voorbij. Wat is er nou leuker dan de vakantie te beginnen met korfbalkamp? Samen met je korfbalvriendjes en -vriendinnetjes en de kampleiding gaan we er weer een feestje van maken het weekend van vrijdag 8 juli t/m maandag 11 juli 2022. Zet deze data vast in de agenda, verdere informatie volgt...

  Mijn naam is Ruben Oudenes, 25 jaar, dit wordt mijn 3e jaar mee met Jongste Kamp. Ik speel zelf in Wageningen 3 en ik train de B2. Ik neem dit jaar samen met Deen het stokje 'hoofdleiding' over van Rinske. Ik heb super veel zin in een weekend vol spelletjes, sport, muziek en gezelligheid!

  Mijn naam is Deen de Jong, 18 jaar. Dit wordt voor mij het 2de jaar Jongste Kamp. Zelf ben ik alle jaren toen het kon met de kampen mee geweest en heb het dan ook erg naar mijn zin gehad. Ik zal dit jaar Ruben gaan helpen met de rol van hoofdleiding. Ik speel zelf in Wageningen 2 en coach de E2. Ik kijk er weer erg naar uit om er een leuk en gezellig weekend van te maken!

  Jongste Kamp is voor alle kinderen die dit seizoen in een F-, E- of D-team spelen.

  Het aanmelden voor Jongste Kamp 2022 is inmiddels mogelijk (sinds medio maart). Dit kan door een kaartje te kopen in de Webshop van KV Wageningen: https://kvwageningenhoreca.12waiter.eu/c/webshop/p/kvw-jongste-kamp-2022. Voor vragen over het jongste kamp kan er contact opgenomen worden via jongstekamp@kvwageningen.nl.

  Ruben & Deen 

  Voor een terugblik op het het jongste kamp van 2021, lees je dit bericht.

  Voor algemene informatie over de zomerkampen voor jeugd: https://www.kvwageningen.nl/zomerkampen