• Jeugdlintje en Gulden Gelderlander Junior voor Faye en Lynn

  2 mei 2022
 • Faye en Lynn zijn de afgelopen tijd twee keer verrast. Vorige week werden ze verrast met een Wagenings jeugdlintje. Een week eerder konden we bij Omroep Gelderland zien dat ze de Gulden Gelderlander Junior uitgereikt kregen. Je kunt Faye en Lynn nog steeds steunen met hun actie voor het goede doel: Prinses Maxima Centrum.

  Wagenings jeugdlintje

  Afgelopen dinsdag ontvingen Faye en Lynn tijdens de lintjesregen een jeugdlintje voor hun inzet voor het goede doel. Deze kregen ze uitgereikt door hun eigen teamgenootje Seppe, de kinderburgermeester van Wageningen. Gefeliciteerd meiden!💙🤍

  Gulden Gelderlander Junior

  In 'De Gulden Gelderlander' gaat presentator Jochem van Gelder namens Omroep Gelderland de provincie in om Gelderlanders te verrassen met een Gulden Gelderlander. Afgelopen zaterdag was er een speciale en unieke aflevering van de Gulden Gelderlander, Junior. Jochem van Gelder ging op zoek naar jongeren die onbaatzuchtig en onvoorwaardelijk iets voor een ander doen. Jongens en meisjes die het verschil maken.

  En zo kwam ie uit in Wageningen bij Faye en Lynn (beide Wageningen D2) die met het maken van armbandjes al duizenden euro’s opgehaald voor het goede doel. En dit terwijl Faye zelf ziek is. Wil je de aflevering bekijken? Kijk De Gulden Gelderlander - Junior met Jochem van Gelder https://ogld.nl/1eof In de eerste 10 minuten staan Fay en Lynn centraal. Onze accommodatie komt ook voorbij, en Anouk uit het 2e die Omroep Gelderland heeft getipt.