• Terugblik jongste kamp

  23 aug 2021
 • Vrijdagavond 16 juli was het zover; het kamp(feest)weekend ging van start! Tussen de 67 aanmeldingen zaten een boel bekende, maar ook een boel nieuwe gezichten!

  Door middel van het openingsspel werden de groepjes en bijbehorende leiding bekend. Nadat alle kerstkoekjes, hartjeslolly's, paaseitjes, oranje tompoucen, pepernoten, worstenbroodjes, zuurstokken en oliebollen een eerste kennismaking achter de rug hadden, was het de hoogste tijd voor een disco, mét optreden van onze eigen Sjorsa.

  Na een korte nacht hebben de kinderen zich op zaterdag uitgeleefd tijdens de Koningsspelen en konden ze even bijkomen tijdens het maken van de lampionnen. 's Avonds zijn we met de lampionnen op pad gegaan en aan het eind van de route werden we na het zingen van een Sint-Maarten liedje beloond met een lekker snoepje.

  Op zondag hebben we de Kerst variant van Stratego gespeeld in het bos, hebben we eieren gezocht die de Paashaas had verstopt en konden we 's avonds genieten van de BBQ. Na het eten werd de kennis van de kinderen getest met een leuke quiz over de leiding en de avond werd afgesloten met een gala. De oudste kinderen hebben de kerstkilo's er weer af kunnen lopen tijdens de dropping die voor hen nog op het programma stond.

  Het nieuwe jaar hebben we op maandag ingeluid met een bootcamp en een nieuwjaarsduik. Na het bijbehorende broodje Unox was het alweer de hoogste tijd om op te ruimen, in te pakken en huiswaarts te keren na een weekend vol met feestdagen. Dit jaar was het kamp wat anders dan anders, maar we hebben een geslaagd en gezellig weekend gehad!

  Tijdens het kampweekend zijn we uitstekend verzorgd door de kookstaf (Jesse, Maxime, Corné en Emily), waarvoor dank!

  Ook volgend jaar zullen we weer een jongste kamp organiseren! Op dit moment zijn we er nog niet over uit of het een weekend wordt, of weer een hele week zoals vanouds, maar een plekje vrijhouden in de agenda kan natuurlijk al wel! Het kamp zal in de eerste week van de zomervakantie plaatsvinden, dus in de week van 8 - 15 juli 2022.

  Groetjes van de kampleiding en tot volgend jaar!

  Sheila, Imme, Iris A, Deen, Michelle, Ruben O, Iris v H, Sjors, Nynke, Ruben A en Rinske

 • ---------- 13 juli 2021
  Over het oudste kamp dat een oudste kampdag is geworden en het jongste kamp dat nog op zoek is naar 1 of 2 grote tenten. 
   
  Jongste kamp 2021 - hulp gevraagd!
  Aanstaande vrijdag is het dan zover! Om 19.00 gaat het jongste kamp van start. Nadat we een aantal jaren de deelnemersaantallen zagen dalen, gaan we nu met maar liefst 68 kinderen op kamp! Voor sommigen zal het spannend zijn om voor de eerste keer mee te gaan, voor anderen is het juiste de laatste keer voordat ze overstappen naar het oudste kamp. De laatste kampvergadering heeft inmiddels plaatsgevonden en de weersvoorspelling voor het komend weekend ziet er goed uit; wij als kampleiding zijn dus helemaal klaar voor een weekend lang feest!
   
  We zouden voor het kamp nog wel één of twee wat grotere tenten (6-10 personen) kunnen gebruiken om in te overnachten. Heeft u toevallig nog een tent op zolder of in de schuur liggen die we het aankomend weekend (16-19 juli) mogen gebruiken? Neem dan contact op via jongstekamp@kvwageningen.nl of 0624786658 (Rinske van Haarlem).
   
  Groetjes van de kampleiding
  (Deen, Imme, Iris A, Iris v H, Michelle, Nynke, Rinske, Ruben A, Ruben O, Sheila en Sjors(a))
   
  Oudste kamp is oudste kampdag op zaterdag 24 juli, meld je nog snel aan
  I.v.m. te weinig aanmeldingen kunnen we helaas dit jaar het oudste kamp niet door laten gaan. Dit vinden wij heel erg spijtig. Echter willen wij voor de deelnemers toch iets doen om zo nog een beetje het kamp gevoel te krijgen. Zaterdag 24 juli wordt daarom omgedoopt tot oudste kampdag. Deze zal vergelijkbaar zijn met de kampdag van vorig jaar. Wij zullen rond 11.00 beginnen en het zal weer ergens in de vroege uurtjes afgelopen zijn. Mocht je jezelf om een of andere reden niet opgegeven hebben voor het kamp maar wil je nu toch graag naar de kampdag komen? Geen probleem meld je dan gewoon aan via: oudstekamp@kvwageningen.nl

  Namens de oudste kampcommissie, Corné Daalmeijer

  --- bericht 29 juni 2021

  Laatste kans om je op te geven voor het jongste kamp!

  Heb jij je nog niet opgegeven voor het jongste kamp? Doe dit dan snel! Inmiddels hebben we al 57 aanmeldingen, maar er is nog ruimte voor een aantal kinderen. Opgeven kan t/m zondag 4 juli.
  Twijfel je nog een beetje of je mee gaat op kamp? Kijk dan snel hieronder om te zien wie zich al heeft opgegeven:

  D1

  Deon

  Hijmen

  Just

  Marit

  Mory

  Noa

  Tara

  Tess

  D2

  Estelle-Rose

  Evie

  Faye

  Femke

  Rosalie

  Sanne

  D3

  Iris

  Jasmine

  Mirthe
  Senna

  D4

  Eva

  Femke

  Jeremy

  Lieke

  Liz
  Thijmen

  D5

  Javi

  Lena

  Nathan

  Milan

  Sterre

  D6

  Femm

  Jobina

   

  E1

  Anouk

  Gianco

  E2

  Chiara

  Elin

  Fenne

  E3

  Famke

  Kaylee

  Louisa

  Martijn

  Simon

  E4

  Imke
  Lisan

  Mathias

  Romée

  Sophie

  E5
  Mila

  Stan

  E6

  Finn

  E10

  Khloé

  F2

  Megan

  F3

  Fenne

  F4

  Ezra

  Jayden

  F-instroom

  Wout

   


  Twan

  Yannick

   

  Het jongste kamp vindt plaats van vrijdagavond 16 juli t/m maandagmiddag 19 juli op onze eigen accommodatie ‘het Binnenveld’ en is voor alle kinderen die het afgelopen seizoen in de D, E of F hebben gespeeld. Het thema is Feestdagen, dus we zullen het hele weekend alleen maar feest vieren.

  Heb jij ook zin in een feestje? Geef je dan nog snel op door een mailtje te sturen naar jongstekamp@kvwageningen.nl.

  Feestelijke groetjes van de kampleiding,
  Ruben, Sjors, Imme, Ruben, Iris, Michelle, Nynke, Sheila, Iris en Rinske

  En ook de deadline voor aanmelden van het oudste kamp, 4 juli nadert. 

  ---- uit weekbrief 21 juni

  Thema oudste kamp bekend – 22 t/m 25 juli

  Het EK is in volle gang. Echter op het moment dat kamp zijn hoogtepunt bereikt is er nog een veel groter evenement aan de gang, de Olympische Spelen. Wij konden dan ook niet anders als dit kiezen als thema voor onze kampweek. Wij hebben namelijk ook bijna hetzelfde motto: Leuker, Gezelliger en nog veel Toffer. Hebben jullie ook zo'n zin in zo’n toffe tijd? Geef je dan nu snel op jullie hebben nog tot 4 juli (oudstekamp@kvwageningen.nl) 

  Aanmelden jongste kamp - 16 t/m 19 juli

  Nog steeds mogelijk! Zie hieronder voor meer info. 

  --- uit weekbrief 7 juni

  Update oudste kamp - 22 t/m 25 juli

  Hé hallo allemaal,
  De zomervakantie komt er weer aan. Jullie weten wat dat betekent, kamp!!!!!! Ondanks alle gekke perikelen hopen wij dit jaar toch weer een oudste kamp te organiseren. Het oudste kamp is van donderdag 22 juli tot en zondag 25 juli, helaas wat korter als gebruikelijk. Echter betekent dit wel dat alle hoogtepunten elkaar snel opvolgen. Het thema houden we nog even geheim maar wees gerust dit zullen wij snel bekend maken. Trommel je team op en ga gezellig mee op kamp om dit seizoen extra leuk af te sluiten, voordat iedereen op vakantie gaat. Je kan je aanmelden via oudstekamp@kvwageningen.nl.  Heb je vragen mail deze dan naar het zelfde mailadres of stel ze aan Corné (0630379479)
  Met vriendelijke groet,
  De kampleiding

  ---- uit weekbrief 31 mei

  Update jongste kamp - 16 t/m 19 juli

  Het is vrijdagmiddag 16 juli, het schooljaar is voorbij. De vakantie staat op het punt van beginnen! Wat is er nou leuker dan de vakantie te beginnen met korfbalkamp? Samen met je korfbalvriendjes en -vriendinnetjes kunt je een weekend lang FEEST vieren! Wij als kampleiding vonden dat het wel weer eens tijd was voor een feestje en daarom is het thema dit jaar: Feestdagen. Vier dagen lang zullen er allerlei verschillende feestdagen voorbij komen en zullen we leuke activiteiten gaan doen die iets met de feestdagen te maken hebben.

  Ben jij ook zo'n feestbeest? Lees dan hieronder hoe je je kunt opgeven. Tot nu toe hebben we 25 aanmeldingen voor het kamp. Dat is een mooi begin, maar des te meer kinderen zich opgeven, des te groter het feest wordt!

  Geef jij je ook snel op?!

  wanneer:         vrijdagavond 16 juli – maandagmiddag 19 juli 2021
  waar:              (omgeving) Wageningen
  voor wie:         alle kinderen die dit seizoen in een F-, E- of D-team spelen
  wat kost het:   maximaal €60,- (afhankelijk van een aantal factoren, definitieve kosten volgen z.s.m.)
  meer info:        jongstekamp@kvwageningen.nl of via 06-24786658 (Rinske van Haarlem)
  opgeven:         Je kunt je (laten) aanmelden voor het kamp door een mailtje te sturen naar
                         jongstekamp@kvwageningen.nl onder vermelding van naam en huidige team
                        (seizoen 2020 – 2021).

  Namens de kampleiding, Rinske van Haarlem (jongste kamp)

  Volgende week volgt er een update vanuit de organisatie van het oudste kamp. Voor het aanmelden hoef je daar niet op te wachten. Zie info hieronder. 

  ------------ 17 mei 2021

  Nieuws vanuit de kampcommissies; opgeven voor jeugdkamp is mogelijk!

  Het is alweer een tijd geleden dat we vanuit de kampcommissies iets van ons hebben laten horen. Vorige zomer konden de jaarlijkse jeugdkampen helaas geen doorgang vinden vanwege de maatregelen rondom het corona virus. We hadden gehoopt om dit jaar weer een ouderwets gezellige kampweek te kunnen organiseren, maar ook nu zijn er helaas nog maatregelen van kracht. Gelukkig hebben er inmiddels wel een aantal versoepelingen plaatsgevonden en zal er de komende tijd hopelijk steeds meer mogelijk zijn. Daarom hebben we er, in samenspraak met het bestuur, voor gekozen om komende zomer twee kampweekenden dichtbij huis te organiseren. Op deze manier kunnen we de reisbewegingen beperken en kunnen we toch met z’n allen het kampgevoel beleven.

  Op dit moment zijn we druk bezig met de organisatie van beide kampen. We gaan er vanuit dat het jongste kamp plaatsvindt van vrijdagavond 16 juli t/m maandagmiddag 19 juli. Het oudste kamp zal een week later plaats vinden van donderdag 23 t/m zondag 25 juli. Deze data kunnen dus alvast in de agenda gezet worden! Ook opgeven voor het jongste of oudste kamp is mogelijk, lees snel verder voor meer informatie.
  Mochten er onverhoopt wijzigingen in de kampopzet plaatsvinden (vanwege corona gerelateerde zaken), dan zullen we jullie zo snel mogelijk over een alternatieve invulling van het kamp informeren.

  Hieronder volgt nog wat specifieke informatie per kamp:

  Jongste kamp
  wanneer:         vrijdagavond 16 juli – maandagmiddag 19 juli 2021
  waar:               (omgeving) Wageningen
  voor wie:         alle kinderen die dit seizoen in een F-, E- of D-team spelen
  wat kost het:   maximaal €60,- (afhankelijk van een aantal factoren, definitieve kosten volgen z.s.m.)
  meer info:        jongstekamp@kvwageningen.nl of via 06-24786658 (Rinske van Haarlem)
  opgeven:         Je kunt je (laten) aanmelden voor het kamp door een mailtje te sturen naar 
                         jongstekamp@kvwageningen.nl onder vermelding van naam en huidige team
                         (seizoen 2020 – 2021).

  Oudste kamp
  wanneer:         donderdagmiddag 22 juli – zondagmiddag 25 juli 2021
  waar:               (omgeving) Wageningen
  voor wie:         alle kinderen die dit seizoen in een C-, B- of A-teams spelen
  wat kost het:   maximaal €60,- (afhankelijk van een aantal factoren, definitieve kosten volgen z.s.m.)
  meer info:        oudstekamp@kvwageningen.nl  of via 06-30379479 (Corné Daalmeijer)
  opgeven:         Je kunt je (laten) aanmelden voor het kamp door een mailtje te sturen naar 
                         oudstekamp@kvwageningen.nl onder vermelding van naam en huidige team
                         (seizoen 2020 – 2021).

  Namens de kampleiding,
  Corné Daalmeijer (oudste kamp) en Rinske van Haarlem (jongste kamp)