• Indeling jeugd- en seniorenteams voor kantinediensten najaarscompetitie

3 sep 2021
  • Vanaf de 1e zaterdag van de najaarscompetitie, zaterdag 11 september, gaan we weer starten met het bemensen van de kantine op zaterdag door vrijwilligers uit de teams. De diensten tot 13:00 uur vullen we in met ouders van de jeugdteams (via de teamouder). Vanaf 13:00 uur gaan de seniorenteams meedraaien. Het gaat daarbij steeds om blokken van 2 uur, en per blok van 2 uur vragen we twee ouders/personen van het ingedeelde team. Er zijn altijd minimaal 1 of 2 teamleden van ons horecateam aanwezig tijdens deze tijden om de ouders/spelers te begeleiden waar nodig.

Rond wedstrijden van de selectie zal het vaste team de bar- en keukendienst draaien. We willen we dit team graag uitbreiden dus als er leden zijn dit hierbij willen meedraaien laat het even weten. Aan wie?

Als er vragen zijn rond de indeling van de kantinediensten, kan men mailen naar bardienst@kvwageningen.nl of bellen met Anita Hendriks (06-29071591). Anita is het vaste aanspreekpunt voor de kantinediensten.