• In memoriam: Fred Cornelissen

23 mei 2022
  • Gisteren kregen we het droevige bericht dat Fred Cornelissen is overleden, hij werd 63 jaar. Fred is de man van Herma en vader van Jessika en Sam, schoonvader van Hein en opa van Saar en Sil.

Fred was bijna zijn hele leven al lid van KV Wageningen, hij is begonnen met korfballen bij SSS in de jeugd en speelde in de senioren net onder de selectie. Hij heeft zelfs eens zijn debuut in het eerste gemaakt en daar kon hij mooi over vertellen. Zijn grote verdienste voor de club is dat hij 25 jaar elke donderdagavond achter de bar stond als de selectie trainde. Een geweldige gastheer die zorgde dat het gezellig was en iedereen langer bleef. Hij was een verbindend mens: ging met iedereen het gesprek aan, was breed geïnteresseerd en altijd in voor een spelletje of grap. Daarnaast zijn de optredens tijdens de playbackshow legendarisch te noemen. Fred was een creatieve geest en wist vrienden mee te nemen in zijn enthousiaste plannen die tot bijzondere optredens leidden.

Op zaterdagmiddag waren Fred en Herma altijd op het terras aan de Hollandseweg te vinden: als supporter van Jessika en Sam en om een biertje of wijntje te drinken. De laatste jaren waren ze door werk en gezondheid minder bij de club te vinden. Wel waren ze via de vakantiegroep en verjaardagen nog nauw met KV Wageningen verbonden.

We wensen Freds familie en vrienden veel sterkte bij het verwerken van dit verlies.

-----

Vrijdag 27 mei is er van 19:00 tot 20:00 uur de mogelijkheid om te condoleren bij Monuta Hofrust aan de Edeseweg 46A te Bennekom.
    De crematie vindt plaats op zaterdag 28 mei om 11:00 uur op begraafplaats Moskowa aan de Waterbergseweg 18 te Arnhem.