• Ideeënbus

  Denk mee over vernieuwingen/ verbeteringen bij KV Wageningen

  “In de visie/ missie van onze club is opgenomen dat we een open en gastvrije vereniging zijn en verbinden we, ook naast het korfbal, mensen met elkaar. De verhuur van ons sportcomplex is hier een groot onderdeel van en het afgelopen jaar heb je vast gemerkt dat we dit meer en meer doen. Het bijkomende voordeel voor de club is natuurlijk dat we hierdoor inkomsten genereren die we goed kunnen gebruiken.”

  Dit is een citaat van onze voorzitter een tijdje geleden. Met de extra opbrengsten/ inkomsten willen we heel graag ons mooie Binnenveld‘ aankleden. Daarnaast willen we ook, voor zowel de korte termijn als lange termijn, gaan kijken wat we kunnen veranderen/ verbeteren of toevoegen aan onze vereniging. Hier willen we graag onze eigen leden bij betrekken. 

  Met de hele vereniging doen we ons best om het ieder lid zo aangenaam mogelijk te maken. Toch kan het zijn dat jullie ideeën hebben over wat er anders, of beter zou kunnen. Dan horen wij dat uiteraard graag! Maar hoe kan je dat laten weten?

  Vanaf zaterdag 1 oktober staat er een traditionele witte ideeënbus in ons clubhuis. Hebben jullie tips, suggesties, ideeën en/of toevoegingen? Deel ze, schrijf ze op en doe ze in de ideeënbus. 

  Dit mag onder vermelding van je naam, maar als je het liever anoniem doet kan dat ook. 

  Tip: Denk groots en niet in belemmeringen en heb geen last van je eigen perfectionisme. Geen enkel idee is namelijk een fout idee. Wellicht is het niet haalbaar of passend, maar dat zien we later wel. Achter elk(e) idee, oplossing of uitvinding zijn vaak heel veel probeersels schuilgegaan die we niet zien/ weten. 

  Uiteindelijk zullen we alle ideeën bekijken, om vervolgens te bepalen welke realistisch en haalbaar zijn en op welke termijn. Dus….laat je horen! 😊

  Bestuur KV Wageningen