• Grote Clubactie: beste verkopers en teams in het zonnetje gezet

  12 feb 2022
 • De Grote Clubactie 2021 was weer een groot succes. Onlangs zijn de best verkopende teams en de individuele topverkopers in het zonnetje gezet. De best verkopende teams waren D3, D4 en E7. Uit handen van Karin, onze Grote Clubactie trekker, ontvingen deze teams een cheque die goed is voor een teamuitje op kosten van de club. De individuele topverkopers zijn Robin Keizer (C2), Jules Shulze (D2), Jade Hellegering (D3), Koert van de Veeken (E2), Annadea Schraa (E7) en Ella Roest (Kangaroes). Zij ontvingen uit handen van Karin bioscoopkaartjes. 

 • Wageningen D3 & D4

 • Wageningen E7

 • ---- 17 december 

  Op zaterdag 8 januari gaan we de best verkopende teams en de beste individuele lotenverkopers in het zonnetje zetten. En dus niet op zaterdag 18 december zoals eerder aangekondigd. 

  ---- 8 december

  De Grote Clubactie is klaar! We kunnen terugkijken op een bijzonder succesvolle Grote Clubactie. Ook dit jaar een recordopbrengst. Vorig jaar ruim 5.400 Euro, nu zijn we de grens van 6.000 Euro ruim gepasseerd met een opbrengst van €6.138,84. En het had nog een hoger bedrag kunnen zijn, want er zijn ruim na de deadline toch nog boekjes met verkochte loten ingeleverd….

  We bedanken iedereen die loten heeft gekocht. Maar bovenal bedanken we alle fantastische lotenverkopers. De 3 best verkopende teams en de 6 beste individuele verkopers zullen op zaterdag 18 december in het zonnetje worden gezet. We houden de teams en de namen nog even geheim.

  Kinderen die 20 of meer loten hebben gekocht, hebben per mail al een klein presentje ontvangen. Heb jij dit presentje per mail niet gehad, neem dan even contact op met Karin den Ridder (karindenridder@gmail.com, 06 38315429)

 • --- 22 november

  Vorige week stond de teller op €5.695,20 en hadden we ons doel van €5.000 bereikt en waren we al een mooi eind op weg naar de €6.000. Een week later zijn we daar al bijna, want de laatste tussenstand is €5.988. We hebben nog 1 week te gaan! Online kun je loten verkopen/kopen t/m 30 november.

  Verkoopboekjes inleveren t/m zaterdag 27 november
  Alleen deze week kun je verkoopboekje nog inleveren. Doe dit in de doos achter de bar of door het boekje af te leveren op Wilslaan 18. Het zou toch zonde zijn wanneer jouw verkochte papieren loten niet geregistreerd worden.

  Tussenstand teams
  We houden de spanning er in. Even geen tussenstand (redactie heeft geen update ontvangen)

  Wil je nog loten kopen?
  Heb jij nog geen loten gekocht voor KV Wageningen en wil je dat wel? Ga dan naar de online verkooppagina, kies hoeveel loten je wil kopen en koppel je aankoop eventueel aan een jeugdlid. Hier vind je de online pagina: https://lot.clubactie.nl/lot/kv-wageningen/4900470

  ---- 8 november

  We komen in de buurt! 92% van ons doel is bereikt. We hebben nog 2 weken voor die laatste 8%. 

  Wil je nog loten kopen?
  Heb jij nog geen loten gekocht voor KV Wageningen en wil je dat wel? Ga dan naar de online verkooppagina, kies hoeveel loten je wil kopen en koppel je aankoop eventueel aan een jeugdlid. Hier vind je de online pagina: https://lot.clubactie.nl/lot/kv-wageningen/4900470

  Nog bezig met de verkoop?
  Ben je nog bezig met de verkoop van loten? Ga gewoon nog even lekker door. 

  Klaar met de verkoop?
  Ben je klaar met de verkoop van loten en heb je loten vanuit het boekje verkocht? En je hebt het boekje nog niet ingeleverd (doos achter de bar in het clubhuis)? Doe dit dan snel zodat deze loten ingevoerd kunnen worden en we weer iets dichter bij ons doel komen. 

  Tussenstand teams
  D4 gaat nog steeds aan kop (248 loten), maar D3 komt steeds dichterbij (234). E7 staat op 3 (124), en E8 is nieuw (104) in de top 5. En de groep F/W staat op 5 met 100 loten.  

  Je leest alles over de Grote Clubactie bij KV Wageningen op: https://www.kvwageningen.nl/grote-clubactie-2021

 • ------ 27 oktober 2021

  Tussenstand

  We gaan goed! Van ons doel (€5.000) hebben we 81% binnen. Er zijn inmiddels 1.693 loten verkocht, en nog 390 benodigd om het doel te bereiken! De stijging in verkochte aantallen loten gaat trouwens niet zo hard meer. Gelukkig hebben we nog bijna een maand om loten te verkopen.

  En D4 blijft aan kop bij de teams, met inmiddels 223 loten (was 223). D3 en E7 hebben van positie gewisseld. D3 zit nu op 187 (vorige week nog 184), en E7 op 134 (was 134).

  Klaar met verkopen? Lever je boekje in

  Ben je klaar met de verkoop van loten, en heb je ook papieren loten verkocht, vergeet dan niet het verkoopboekje in te leveren. Wanneer je dat nu al doet, kunnen wij ze inbrengen in het systeem. En ook al heb je maar 1 lot verkocht, lever het boekje in. Boekjes inleveren kan in het clubhuis, daar staat een doos van de Grote Clubactie achter de bar.

  Extra boekjes nodig?

  Extra boekjes kunnen worden geregeld via Karin den Ridder, karindenridder@gmail.com, 06 38315429

  Online kopen kan altijd!

  Komt er geen jeugdlid voorbij? Online loten kopen kan ook via de volgende link: https://lot.clubactie.nl/lot/kv-wageningen/4900470

  Je leest alles over de Grote Clubactie bij KV Wageningen op: https://www.kvwageningen.nl/grote-clubactie-2021

 • ------ 6 oktober 2021

  Top 5, stand van zaken

  Update van de Top 5: D4 blijft deze week aan kop. D3 is nieuw in de top 5.

  D4 zit inmiddels op 188 loten, en dat is 15% van de totale lotenverkoop tot nu toe. Mogelijk gaan we ons doel van de actie nog naar boven bijstellen. De actie loopt immers nog wel even.

  Het gat tussen de nummer 1 en 2 lijkt groot, maar wie weet wat voor goede acties de D3 of andere teams nog in gedachten hebben. De link naar de verkooppagina is eenvoudig via Facebook, Linkedin, Whatsapp te delen.

  En neem je verkoopboekje mee naar de club en verkoop loten aan de trainers en andere mensen op het veld.

  Praktische informatie

  Zoals vorige week al aangegeven, loten verkopen is dit jaar heel eenvoudig door de persoonlijke QR code die voor op het verkoopboekje zit, die kopers naar je persoonlijke verkooppagina leidt. Via “Mijn stand” kom je op je persoonlijke actiepagina waar verkopers eenvoudig de link naar hun pagina kunnen delen met familie en vrienden (whatsapp, facebook etc.). Lees er alles over in het artikel op de website.

  Komt er geen jeugdlid voorbij? Online loten kopen kan ook via de volgende link: https://lot.clubactie.nl/lot/kv-wageningen/4900470

  Boekjes inleveren kan in het clubhuis, daar staat een doos van de Grote Clubactie achter de bar. Extra boekjes kunnen worden geregeld via Karin den Ridder, karindenridder@gmail.com, 06 38315429

  Je leest alles over de Grote Clubactie bij KV Wageningen op: https://www.kvwageningen.nl/grote-clubactie-2021

 • ----- 22 september

  Afgelopen zaterdag was de start van de Grote Clubactie. Loten verkopen was nog nooit zo makkelijk!

  De jeugdleden vinden op de voorkant van hun verkoopboekje hun persoonlijke QR code. Kopers van loten kunnen de QR code scannen en gaan dan automatisch door naar de persoonlijke verkooppagina van het jeugdlid (zie afbeelding rechts). Ze vullen daar dan hun gegevens in voor de aankoop van het lot/de loten via een eenmalige machtiging. Natuurlijk kunnen mensen ook nog steeds loten kopen via de formulieren in het verkoopboekje.

  Ook verkopers kunnen van alles doen met deze persoonlijke verkooppagina. Je vindt er het icoontje “Mijn stand”, en als je daar met je persoonlijke code inlogt (staat op het boekje, maar ook in de mail die je hebt ontvangen) kom je op je eigen actiepagina. Daar vind je de lotenmeter, linkjes om je verkooppagina eenvoudig te delen onder familie en vrienden via whatsapp, mail of social media. Ook je persoonlijk QR staat er.

  Als het goed is heeft iedereen inmiddels ook een mail ontvangen van Karin den Ridder met alle info over de persoonlijke verkooppagina en de mogelijkheden ervan.

  De verkoop van de loten, €3,00 per stuk waarvan €2,40 voor de club, loopt tot 23 november. De opbrengst wordt besteed aan de inrichting van ons buiten sportcomplex.

  Net als voorgaande jaren zijn er leuke acties voor de lotenverkopers, en KV Wageningen organiseert haar eigen wedstrijden. De beste verkopers krijgen een leuke prijs. Ook is er weer een teamwedstrijd. Het best verkopende team krijgt een waardebon voor een teamuitje/-activiteit. De spelers worden hierover via hun teamouder geïnformeerd. Ook voor andere teams die veel hebben verkocht zal een budget voor een team activiteit komen.

  Komt er geen jeugdlid voorbij? Online loten kopen kan ook via de volgende link: https://lot.clubactie.nl/lot/kv-wageningen/4900470

  Boekjes inleveren kan in het clubhuis, daar staat een doos van de Grote Clubactie achter de bar. Extra boekjes kunnen worden geregeld via Karin den Ridder, karindenridder@gmail.com, 06 38315429

  En ook een eerste tussenstand bij de teams (per 20 september): 

  Positie Team Aantal loten
  1 D4 49
  2 D1 44
  3 E8 41
  4 D5 35
  5 E3 35

  Samen moeten we zo een heel eind kunnen komen met het evenaren, of nog beter, het overtreffen van de opbrengst van vorig jaar!

 • ---- 14 september

  Ook dit jaar doet KV Wageningen weer mee aan de Grote Clubactie. Vorig jaar hadden we een record opbrengst. Maar liefst €5.400 werd er opgehaald voor de club. Gaat het ons dit jaar lukken om dit resultaat te evenaren of misschien zelfs te overtreffen? Graag brengen wij deze actie onder jullie aandacht.

  Hoe werkt het? Vanaf 18 september starten alle jeugdleden met de verkoop. In de week van 13 september worden de lotenboekjes op de training uitgereikt. Daarmee kunnen onze leden loten verkopen tot 23 november 2021. Boekjes inleveren kan in het clubhuis, daar staat een doos van de Grote Clubactie achter de bar.

  Een lot kost € 3,00. Hiervan gaat maar liefst € 2,40 naar onze vereniging. Wat gaat wij doen met de opbrengst? De opbrengst wordt besteed aan de inrichting van ons buiten sportcomplex.

  Welke prijzen? De Grote Clubactie heeft mooie prijzen. De trekking is 9 december bekend. De lotnummers staan op het bankafschrift. Meer informatie is te vinden op: www.groteclubactie.nl

  Loten verkopen kan via de verkoopboekjes, daarnaast krijgen de kinderen op de verkoopboekjes ook een QR code, daarmee wordt het nog eenvoudiger om loten te verkopen. Ook hebben alle kinderen een eigen verkooppagina, die is gekoppeld aan het e-mail adres dat bij de club bekend is.

  Verder zijn er leuke acties voor de lotenverkopers. En KV Wageningen organiseert haar eigen wedstrijden. De beste verkopers krijgen een leuke prijs. Ook is er weer een teamwedstrijd. Het best verkopende team krijgt een waardebon voor een teamuitje/-activiteit. De spelers worden hierover via hun teamouder geïnformeerd. Ook voor andere teams die veel hebben verkocht zal een budget voor een team activiteit komen.

  Zoals gebruikelijk worden de jeugdleden die veel hebben verkocht in het zonnetje gezet tijdens het Kerstdiner! Wij hopen natuurlijk op een goede opbrengst. Als ieder lid van KV Wageningen één of meerdere loten koopt, realiseren wij samen een mooi resultaat waar leuke en mooie dingen van kunnen worden gedaan. Online loten kopen kan ook via de volgende link: https://lot.clubactie.nl/lot/kv-wageningen/4900470 vanaf 18 september. Dus kom je niet op ons complex, dan kun je op deze manier ook aan loten komen. Extra boekjes kunnen worden geregeld via Karin den Ridder, karindenridder@gmail.com, 06 38315429 We hopen net als vorig jaar weer op een mooi resultaat.

  Bestuur KV Wageningen