• Grote Clubactie gestart; loten verkopen was nog nooit zo makkelijk

22 sep 2021
  • Afgelopen zaterdag was de start van de Grote Clubactie. Loten verkopen was nog nooit zo makkelijk!

De jeugdleden vinden op de voorkant van hun verkoopboekje hun persoonlijke QR code. Kopers van loten kunnen de QR code scannen en gaan dan automatisch door naar de persoonlijke verkooppagina van het jeugdlid (zie afbeelding rechts). Ze vullen daar dan hun gegevens in voor de aankoop van het lot/de loten via een eenmalige machtiging. Natuurlijk kunnen mensen ook nog steeds loten kopen via de formulieren in het verkoopboekje.

Ook verkopers kunnen van alles doen met deze persoonlijke verkooppagina. Je vindt er het icoontje “Mijn stand”, en als je daar met je persoonlijke code inlogt (staat op het boekje, maar ook in de mail die je hebt ontvangen) kom je op je eigen actiepagina. Daar vind je de lotenmeter, linkjes om je verkooppagina eenvoudig te delen onder familie en vrienden via whatsapp, mail of social media. Ook je persoonlijk QR staat er.

Als het goed is heeft iedereen inmiddels ook een mail ontvangen van Karin den Ridder met alle info over de persoonlijke verkooppagina en de mogelijkheden ervan.

De verkoop van de loten, €3,00 per stuk waarvan €2,40 voor de club, loopt tot 23 november. De opbrengst wordt besteed aan de inrichting van ons buiten sportcomplex.

Net als voorgaande jaren zijn er leuke acties voor de lotenverkopers, en KV Wageningen organiseert haar eigen wedstrijden. De beste verkopers krijgen een leuke prijs. Ook is er weer een teamwedstrijd. Het best verkopende team krijgt een waardebon voor een teamuitje/-activiteit. De spelers worden hierover via hun teamouder geïnformeerd. Ook voor andere teams die veel hebben verkocht zal een budget voor een team activiteit komen.

Komt er geen jeugdlid voorbij? Online loten kopen kan ook via de volgende link: https://lot.clubactie.nl/lot/kv-wageningen/4900470

Boekjes inleveren kan in het clubhuis, daar staat een doos van de Grote Clubactie achter de bar. Extra boekjes kunnen worden geregeld via Karin den Ridder, karindenridder@gmail.com, 06 38315429

En ook een eerste tussenstand bij de teams (per 20 september):

Positie Team Aantal loten
    1 D4 49
    2 D1 44
    3 E8 41
    4 D5 35
    5 E3 35

Samen moeten we zo een heel eind kunnen komen met het evenaren, of nog beter, het overtreffen van de opbrengst van vorig jaar!

• ---- 14 september

Ook dit jaar doet KV Wageningen weer mee aan de Grote Clubactie. Vorig jaar hadden we een record opbrengst. Maar liefst €5.400 werd er opgehaald voor de club. Gaat het ons dit jaar lukken om dit resultaat te evenaren of misschien zelfs te overtreffen? Graag brengen wij deze actie onder jullie aandacht.

Hoe werkt het? Vanaf 18 september starten alle jeugdleden met de verkoop. In de week van 13 september worden de lotenboekjes op de training uitgereikt. Daarmee kunnen onze leden loten verkopen tot 23 november 2021. Boekjes inleveren kan in het clubhuis, daar staat een doos van de Grote Clubactie achter de bar.

Een lot kost € 3,00. Hiervan gaat maar liefst € 2,40 naar onze vereniging. Wat gaat wij doen met de opbrengst? De opbrengst wordt besteed aan de inrichting van ons buiten sportcomplex.

Welke prijzen? De Grote Clubactie heeft mooie prijzen. De trekking is 9 december bekend. De lotnummers staan op het bankafschrift. Meer informatie is te vinden op: www.groteclubactie.nl

Loten verkopen kan via de verkoopboekjes, daarnaast krijgen de kinderen op de verkoopboekjes ook een QR code, daarmee wordt het nog eenvoudiger om loten te verkopen. Ook hebben alle kinderen een eigen verkooppagina, die is gekoppeld aan het e-mail adres dat bij de club bekend is.

Verder zijn er leuke acties voor de lotenverkopers. En KV Wageningen organiseert haar eigen wedstrijden. De beste verkopers krijgen een leuke prijs. Ook is er weer een teamwedstrijd. Het best verkopende team krijgt een waardebon voor een teamuitje/-activiteit. De spelers worden hierover via hun teamouder geïnformeerd. Ook voor andere teams die veel hebben verkocht zal een budget voor een team activiteit komen.

Zoals gebruikelijk worden de jeugdleden die veel hebben verkocht in het zonnetje gezet tijdens het Kerstdiner! Wij hopen natuurlijk op een goede opbrengst. Als ieder lid van KV Wageningen één of meerdere loten koopt, realiseren wij samen een mooi resultaat waar leuke en mooie dingen van kunnen worden gedaan. Online loten kopen kan ook via de volgende link: https://lot.clubactie.nl/lot/kv-wageningen/4900470 vanaf 18 september. Dus kom je niet op ons complex, dan kun je op deze manier ook aan loten komen. Extra boekjes kunnen worden geregeld via Karin den Ridder, karindenridder@gmail.com, 06 38315429 We hopen net als vorig jaar weer op een mooi resultaat.

Bestuur KV Wageningen