• Gezocht voor volgend seizoen: aanwijzer(s) Interne scheidsrechters

7 jun 2022
  • Helaas stoppen Anne en Maaike na dit seizoen met deze taak.
    Houd je van organiseren, plannen, regelen en communiceren. Dan is deze taak gemaakt voor jou/jullie.
    Wij zoeken bij voorkeur een duo (of meer) omdat deze taak samen, beter en makkelijker is uit te voeren.

• Je/jullie wordt verantwoordelijk voor het aanwijzen en inplannen van scheidsrechters voor de thuiswedstrijden van KV Wageningen op het Binnenveld.
    • Je/jullie werken o.a. nauw samen met de TC, JTC, Wedstrijdzaken en natuurlijk de Arbitragecommissie.
    • Inwerken en overdragen van  taken en gegevens doen Anne en Maaike nog graag.

Heb jij of jullie interesse mail dan naar arbitrage@kvwageningen.nl of benader een van ons of Lammert Bastiaans, verantwoordelijk bestuurslid. Wij nemen dan z.s.m. contact met jou/jullie op.

DOEN ! KV Wageningen kan niet zonder deze belangrijke functie.

Arbitragecommissie KV Wageningen
    Hans de Jong, Henri van Holland en Gert Jan Ruijsch