• Gevonden voorwerpen maximaal 4 weken bewaard

  Inmiddels hebben we in het Binnenveld een aardige collectie gevonden kleding en schoenen. De oorspronkelijke eigenaren misten hun items blijkbaar niet en haalden het nooit meer op.

  Doordat de ruimte om kleding te bewaren beperkt is, hebben we besloten gevonden kleding en schoenen nog maximaal 4 weken te bewaren. Na die 4 weken krijgen de niet opgehaalde schoenen en kledingstukken zo veel mogelijk een goede bestemming. Op de eerste zaterdag van de maand wordt er al tweedehands sportkleding verkocht voor een kleine bijdrage. Hier zal een deel van de gevonden kleding aan toegevoegd (kunnen) worden.

  Kleding en schoenen die niet als sportkleding aangemerkt kan worden geven we via het Leger des Heils een goede bestemming.

  Bidons worden eveneens niet langer dan 4 weken bewaard. Kostbaarheden en sierraden worden wel langer bewaard.

  Wat kun je doen als je wat mist?

  • Je kunt altijd informeren bij een beheerder of het gevonden is.
  • Je mag in de beheerders ruimte naast de hoofdingang zelf kijken of je kunt vinden wat je verloren bent. Daar willen we wel nadrukkelijk verzoeken dat netjes te doen zodat het voor iedereen overzichtelijk blijft en we niet wekelijks bezig zijn om het opnieuw op te ruimen. Kostbaarheden bewaren we niet in die ruimte. Neem daarvoor contact op via beheerder@kvwageningen.nl
  • Wanneer je te gast was bij onze club: stuur een email naar beheerder@kvwageningen.nl. Omschrijf zo duidelijk mogelijk wat mist (zoals: soort kledingstuk, kleur, maat, merk, tekst of afbeelding etc).