• Foute Party groot succes

10 mrt 2020
  • In een afgeladen vol clubgebouw hebben de vele bezoekers van de Foute Party afgelopen zaterdagavond een geweldige avond gehad. Direct na afloop van de laatste thuiswedstrijd van het eerste zat de stemming er goed en in dat bleef tot de sluiting om 1:30 uur. Dat was voor een groot deel te danken aan het vakmanschap van dj TRD die de sfeer uitstekend aanvoelde. Veel bezoekers liepen rond in geweldig foute kleren, en de meesten hadden die bewust voor de gelegenheid uit de kast getrokken. De speelsters en spelers van Wageningen 1 hadden hun foute outfit zelfs helemaal op elkaar afgestemd. Dank voor de kantineploeg die zowel achter de bar als in de keuken onvermoeibaar tot aan sluitingstijd een geweldige omzet heeft gedraaid en dank aan de maandagochtendploeg die er voor heeft gezorgd dat inmiddels alle sporen van de super party weer zijn uitgewist in de kantine.