• Feestelijke opening KV Wageningen seizoen 2021-2022

6 jul 2021
  • Zaterdag 4 september 2021
    Openingsfeest KV Wageningen 2021 – 2022

De planning van de openingsdag      Verwachte tijd
    Zilverenkorf voor D, E, F, Kangoeroes en ouders! (aanmelden verplicht) 15:00
    Opening door onze voorzitter   16:00
    Pubquiz (na de BBQ is het vervolg) (aanmelden verplicht) 16:15
    BBQ voor alle leden en ouders van jeugdleden (vooraf bestellen verplicht) 18:00
    Vervolg Pubquiz   20:00
    Feestavond met DJ TRD   21:15

Zilverenkorf voor D, E,F, kangoeroes en ouders!             (aanmelden verplicht)                                15:00

Verschillende korfbalspelletjes om te bepalen wie de winnaar wordt van de zilveren korf. Voor de D, E, F en Kangoeroes, maar ook ouders van de jeugdleden worden hierbij verwacht. Op de openingsdag gaan kinderen samen met hun ouder(s) strijden voor de zilveren korf.

Klik hier voor aanmelden zilverenkorf

Voor vragen over de zilverenkorf kan je terecht bij JAC: jac@kvwageningen.nl

Pubquiz (na de BBQ is het vervolg)                                     (aanmelden verplicht)                               16:15

Op onze nieuwe accommodatie wordt er binnen en/of buiten (afhankelijk van een aantal factoren) een pubquiz georganiseerd. Uiteraard zijn er deze avond ook leuke prijzen te winnen. Aanmelden kan in teams van max. 5 personen. Geef dan ook de naam van het team door. Dit is een typische activiteit waar deelnemers van alle leeftijden aan mee kunnen doen.

Tijdens de pubquiz is er een overheerlijke BBQ geregeld, waar we daarna een vervolg geven aan de pubquiz. Geen zin in een pubquiz, maar wil je gewoon lekker borrelen voor en/of na de BBQ? Dat is natuurlijk ook geen probleem! We hebben plek genoeg.

Klik hier voor aanmelden pubquiz

Voor vragen over de pubquiz kan je terecht bij NAC: nac@kvwageningen.nl

BBQ voor alle leden en ouders van jeugdleden                (vooraf bestellen verplicht)                       18:00

Op deze feestelijke dag is er ook nog een BBQ. Kom gezellig met je ouders, teamgenoten, vrienden/vriendinnen een hapje en een drankje doen.

Kosten voor de BBQ: € 10,25 € 5,00 per volwassene, € 10,25€ 2,50 per kind.

Bestel je BBQ pakket vóór 1 augustus en maak gebruik van de lage prijs. Daarna is bestellen mogelijk tot uiterlijk 21 augustus!

Bestel hier alvast je BBQ – pakket

Overige informatie:

Blijf de basisregels volgen om verspreiding van het coronavirus te voorkomen.
    Mensen kunnen elkaar nog steeds besmetten. Ook na vaccinatie.

De organisatie is momenteel aan het kijken naar de mogelijkheden om gebruik te maken van de CoronaCheck, mocht dit op 4 september nodig zijn.

----- 10 juni 2021

Wat hebben we het gemist! Alle gezelligheid, sportiviteit en vooral het samen komen! De afgelopen periode konden we door het coronavirus daar maar beperkt van genieten op Het Binnenveld.

Als vereniging willen dit met zijn allen feestelijk gaan openen. Ook ouders van jeugdleden ontvangen we graag op deze feestelijke opening van het nieuwe seizoen!!

Zet de datum, zaterdag 4 september, alvast in jullie agenda. De opening zal starten aan het einde van de middag.

Meer info volgt.

Bestuur KV Wageningen