• Extra trainingen voor laatste jaars E en 1ste jaars D

  23 mei 2024
 • Namens de Jeugd TC informeren wij graag iedereen over bijgaande bericht welke naar betrokken ouders is gestuurd. In verband met extra trainingen voor laatste jaars E en 1ste jaars D.
   
  Laatste jaars D en 1e jaars C gaan deze vrijdagen (31 mei en 7 juni) ook extra trainen maar van 19.00u tot 20.00u. De 31ste mei zijn zij dan de oefengroep bij de laatste bijeenkomst van de KT2 cursus.
  Deze groep heeft een bericht namens de Jeugd TC ontvangen, via de C en D coordinator.
   
  Mochten er vragen zijn mbt deze tainingen of lijkt het je leuk om als trainer aan de slag te gaan voor onze jeugd? Dan horen we dat graag.
  Spreek ons aan of mail naar Jeugdtc@kvwageningen.nl. Coordinator D is Nico van Dam, Coordinator C is Gertjan Hijnekamp. (zie contact info op de website)
   
  Na de laatste competitie wedstrijden trainen we nog door tot en met week 26. Dat is de week van maandag 24 juni tot en met vrijdag 28 juni.
  Het verzoek aan onze trainers, mocht je hiervan willen afwijken, graag even contact via je coordinator. 
   
  We streven er naar om in de week van maandag 17 juni de concept teams te publiceren. (https://www.kvwageningen.nl/uitgangspunten-en-procedure-teamsamenstellingen
  Die week zullen we dan op woensdag 19 juni een "inloop avond" organiseren van 20.00-21.00 uurvoor vragen en opmerkingen nav de conceptindeling.
  Hierover zullen we de eerste weken van juni nog communiceren op de website en sociale media.