• Einde seizoen 2023-2024

  10 jun 2024
 • Na de laatste wedstrijden op zaterdag 8 juni, is het tijd voor vakantie maar niet voordat we afscheid hebben genomen van een aantal spelers en een deel van de staf. 
   
  Wageningen 1
  Zoals al eerder aangekondigd heeft Johan van Haut zijn laatste wedstrijd voor Wageningen 1 gecoacht. Johan heeft de afgelopen 5 jaar bij Wageningen doorgebracht. Hij startte als coach van het tweede om later door te stromen naar het eerste. Johan heeft begin deze week al gedeeld wat dat met hem doet, wij kregen daar een brok van in onze keel. Dank Johan voor de prachtige jaren en we zien je gewoon volgend jaar als WAJO! 
   
  Rianne van Dee is ook geen onbekende binnen onze vereniging en heeft zich de afgelopen 3 jaar als teammanager van de selectie ingezet. Mede dankzij de inzet van Rianne waren de shirtjes altijd lekker schoon, was er voldoende fruit en werden de wisselbriefjes goed ingevuld. Rianne neemt een pauze van korfbal om later hopelijk weer actief te worden als vrijwilliger binnen KV Wageningen. Rianne, bedankt! 
   
  Na een verlenging van haar korfbal carrière hangt Rinske van Haarlem dan nu echt de schoenen aan de wilgen. Rinske speelde al tussen 2012 en 2019 in de selectie met o.a. het kampioenschap vanuit de Overgangsklasse naar de Hoofdklasse in 2015. Toen er 2 seizoenen geleden ineens een damestekort was, was Rinske onze reddende engel. Ze sloot weer aan bij de selectie en was direct weer belangrijk bij 1 met mooie doelpunten. Rinske, ontzettend bedankt voor je inzet, je gezelligheid en je enthousiasme in het korfbal. We hopen je nog vaak te zien op de club! 
   
  Wageningen 2
  Bij het tweede zien we het afscheid van Ruben Oudenes en Ernstjan de Vries, maar zij stoppen gelukkig niet helemaal en zullen actief worden in het derde van KV Wageningen. Ernstjan zette deze stap al halverwege het seizoen om ruimte te maken voor de jonge generatie maar speelde afgelopen jaren zeer verdienstelijk in het tweede en eerste van KV Wageningen. Een pirouette voor een actie en dan toch de bal er op miraculeuze wijze ingooien, Ernst we hebben genoten van deze acties. Ruben is een echte WAJO en speelde in de senioren in verschillende teams doordat zijn werk het niet altijd toeliet om bij elke training dan wel wedstrijd aanwezig te zijn. Ruben zijn enthousiasme in en buiten het veld is aanstekelijk en we wensen je veel plezier in het derde. 
   
  Staf compleet
  De opvolger van Johan van Haut is al eerder aangekondigd, maar we kunnen nu met trots delen dat we de volledige staf rond hebben voor aankomend seizoen: 
   
  Wageningen 1. Daniël van Munster en Richard Hietveld
  Wageningen 2. Ferry Hakstege en Jan Willem van Nieuwenhuijsen
  Individuele trainer: Rob de Jong
  Teammanager selectie: Daphne Stoorvogel
  Medische staf: Manon Janssen en Anne van Hesteren + begeleiding vanuit Fysiotherapie Vis
   
  We zijn ontzettend blij met de komst van Daniël en Daphne en dat de huidige staf hun tijd nogmaals wil investeren in onze selectie. Alvast bedankt en succes komend seizoen!