• Een mooie dag..

5 sep 2021
  • 4 september…

Om 9.00u moest ik al op het veld zijn, omdat Ella (m’n dochter) moest trainen met de kangoeroes. Het was een superleuke training; veel rennen, veel schieten, veel overgooien en natuurlijk spelletjes. Na deze vroege training begon het al langzaam wat drukker te worden op de club, want er stonden behoorlijk wat oefenwedstrijden op het programma.

Toch nog even naar huis, voordat de ‘openingsdag’ van het nieuwe seizoen begon. Hoewel het de ochtend behoorlijk fris was kwam ‘s middags het zonnetje erdoor. Perfect voor het programma van die middag/ avond.

Zowel het tweede als eerste speelde een oefenwedstrijd tegen Nieuwerkerk; zonder winst, maar leuke fases in de wedstrijden gezien. Ik heb alle vertrouwen in de competitie die volgende week van start gaat.

Ook was de zilveren korf te winnen voor de kangoeroes/ E- en F- jeugd; Met een van de ouders/ verzorgers waren er verschillende opdrachten te doen zoals schieten, doorloopballen, vergooien, strafworpen, etc. Ik vond het geweldig om mijn geliefde sport nu eens samen met Ella te kunnen doen. De terechte winnaars waren Fleur van Nieuwenhuijsen met haar vader Jan-Willem; nogmaals gefeliciteerd!

Als voorzitter had ik de eer om samen met Naomi, als voorzitter van TKW (TopKorfbal Wageningen) iedereen welkom te heten en alle vrijwilligers en sponsoren te bedanken voor hun blijvende inzet en loyaliteit.

Rond 16.30u kon de pubquiz van start. Met ongeveer 26 deelnemende teams was dit supergoed georganiseerd, met onze leuke quizmasters Sam en Jesse en de ‘Maarten van Rossum’ was Martijn; alle kennis was dus aanwezig :)

In de pauze van de pubquiz was de bbq al volledig voorbereid door ‘het Poorthuis’. Ook dit was strak georganiseerd en voor iedereen was er genoeg lekkers op het bord te krijgen. Ook hiervoor alleen maar complimenten.

Toen de buikjes vol waren kon de pubquiz verder en rond 21.00u werd bekend gemaakt dat het team ‘de Brouwers’ (team van Rik en Mark en ik dacht ook nog Ron) de winnaars waren. Zij kregen een mooie dinerbon als prijs. Gefeliciteerd en geniet ervan mannen!

Op de dag zelf, na afloop en zelfs vandaag nog hoor ik alleen maar positieve geluiden. Iedereen, jong en oud, heeft enorm genoten. Zo fijn dat dit weer mogelijk was en weer zoveel blije gezichten te zien. En het was allemaal top georganiseerd. Dus een groot applaus voor de organisatie en alle vrijwilligers die deze dag (met inachtneming van alle coronamaatregelen) mogelijk hebben gemaakt. Het was een topdag, dank jullie wel!

Alle teams wens ik voor volgende week heel veel succes en plezier met de start van de competitie. Maak er wat moois van!

Wendy
    voorzitter KV Wageningen (voorzitter@kvwageningen.nl)