• Dikke pluim!

19 nov 2021
  • Bijna 23 november, alweer 3 jaar geleden dat onze mooie accomodatie Het Binnenveld officieel werd geopend mede dankzij de inzet van heel veel vrijwilligers. Drie jaar van hoogtepunten, maar ook van verdrietige dieptepunten.

In deze huidige moeilijke coronatijd wil ik als "langs de lijn" lid allereerst een dikke pluim geven aan ons Bestuur, maar ook aan alle commissies,subcommissie en overige vrijwilligers die naast het "besturen" ons ook nog eens door de coronatijd moeten manoeuvreren. Wat een extra tijd kost dat hen.

En ondanks dat je soms ook gemopper hoort, gaan zij ervoor zodat we in ieder geval onze sport kunnen blijven beoefenen.
    En jullie, spelend lid, ouder/verzorger en grootouders, heb je positieve idee├źn meld je aan als vrijwilliger. Voor elk uurtje dat je bijspringt is KV Wageningen je dankbaar.

Florien
    (al ruim 70 jaar met het korfbalvirus besmet)