• De Allerlaatste

5 jun 2024
  • Zaterdag staan de laatste wedstrijden van de selectie en dus ook van Wageningen 1 op het programma. Daarmee ook mijn laatste wedstrijd als coach. Toch wel een dingetje merk ik...

Afgelopen januari ging ik, na de vraag van TKW om nog een jaar door te gaan, met alle spelers om tafel. Ik wilde bespreken of zij nog een jaar Johan van Haut zagen zitten. Er kwamen unaniem positieve reacties. Dat deed me wel wat. Wat een mooie groep mensen mocht ik trainen en ik was ook zeker niet op hen uitgekeken. Ik kwam er tijdens die gesprekken ook achter dat ik een beetje ‘korfbalmoe’ aan het worden was. De laatste jaren een kleine korfbaloverdosis gehad, was mijn simpele diagnose. Voor nu even stoppen, werd dus mijn besluit.

Waar ik zeker niet moe van ben en dus niks te maken heeft met die overdosis, is deze selectie en  deze staf. Wat een mooie, talentvolle mensen. Super om daar mee te werken en mooie verhalen mee te maken.

Absoluut niet moe ben ik van deze club. KV Wageningen: in 1 woord FANTASTISCH!!

Mooi om te zien hoeveel trouwe vrijwilligers deze club draaiende houden, allemaal met hun eigen inbreng.

Ook het meeleven vanuit de club met de selectie is hartverwarmend. Ik heb echt genoten van de support tijdens wedstrijden. Met de WAJO`s natuurlijk voorop.

Wat een geluk ook heeft deze club met de voorzitter. Bevlogen, ervaren in topkorfbal, sociaal ijzersterk en daarbij ook nog een fantastisch mens!

De TKW die onvermoeibaar zoekt naar verbetering voor en van de selectie. De personificatie daarvan is natuurlijk Pieter. Altijd aan het bellen, lijntjes uitzetten en mensen binden. Uiteindelijk betaalt dat zich uit!

Een hoofdsponsor met hart voor de zaak is goud waard en ook die heeft deze club. Eentje met veel ervaring en een duidelijke en gewaardeerde mening.

Of te wel: KV Wageningen heeft in deze 5 jaar echt een plek in mijn hart gekregen. Volgend jaar zal ik als supporter (WAJO!!) de club, en met extra veel interesse de selectie, gaan volgen.

Maar eerst de allerlaatste. Zaterdag 15.30. Zin in!! Tot dan.