• Corona - alle actuele informatie op een rij

 • Op deze pagina vind je uitsluitend de op dit moment van toepassing zijnde informatie m.b.t. corona.
  Wat vind je hier:
  - Opsomming van KV Wageningen specifieke berichten
  - Handige externe links

  KV Wageningen specifieke berichten

  Per 25 september 2021 zijn er wijzigingen in de coronamaatregelen. De basisregels blijven onverminderd van belang, ook als je al gevaccineerd bent. De basisregel ‘verplicht 1,5 meter afstand houden’ verandert in een dringend advies om afstand te houden. Het blijft verstandig om elkaar de ruimte te geven.

  Ook zijn er wijzigingen rond de horeca/sportkantine. Vanaf 25 september is het mogelijk toegang te krijgen tot horeca met een coronatoegangsbewijs (CTB). Voor de sport zijn een aantal uitzonderingen hierin. Zo is het mogelijk om een deel van de sportkantine/horeca af te scheiden van de rest van de ruimte zodat de sportkantine gebruikt kan blijven worden ook zonder CTB. Belangrijk hierbij is dat er een duidelijk afgescheiden gedeelte voor de horeca zichtbaar moet zijn met bijv. een lint, tape of een plantenbak. En dit is wat er bij KV Wageningen inmiddels is gebeurd: 

  • Voor iedereen vanaf 13 jaar die in het clubhuis wil zitten geldt dat hiervoor een CTB nodig is. Hiervoor is een zitgebied ingericht dat alleen toegankelijk is met het CTB. Dit gebied is duidelijk herkenbaar
  • Het CTB is niet nodig wanneer je buiten blijft en ook niet als je het clubhuis binnen gaat om eten/drinken te halen of gebruik te maken van de toiletten. Gebruik hiervoor de aangegeven looproute.
  • Het clubhuis sluit uiterlijk om 00:00 uur

  Meer lezen over de actuele regels: De korfbalbond heeft op haar website een corona FAQ en splitst deze pagina op in een deel t/m 24 september en een deel vanaf 25 september. De laatste update is van dinsdag 21 september 15:00 uur (https://www.knkv.nl/faqcorona/)  

  Meer info over de coronaregels m.b.t. korfbal vind je op de FAQ pagina van de korfbalbond (https://www.knkv.nl/faqcorona/) of op de pagina van NOC*NSF (https://nocnsf.nl/sportprotocol