• Corona - alle actuele informatie op een rij

• Op deze pagina vind je uitsluitend de op dit moment van toepassing zijnde informatie m.b.t. corona.

Wat vind je hier:

1. Informatie voor tegenstanders mbt wel/niet spelen van de geplande wedstrijden
    2. Informatie geldig vanaf 18 februari & 25 februari
    3. Handige externe links rond corona

1. Informatie voor tegenstanders m.b.t. wel/niet spelen van de geplande wedstrijden
    ----------------------------------------------------------------

KV Wageningen speelt in principe al haar breedtekorfbalwedstrijden. Mocht dat niet voor jullie gelden of kan een wedstrijd niet doorgaan omdat jullie team niet compleet is, neem contact op met ons wedstrijdsecretariaat. Het wedstrijdsecretariaat is bereikbaar op wedstrijdsecretariaat@kvwageningen.nl of telefonisch (Lammert Bastiaans, 06-22576970)

En mocht het van onze kant niet lukken omdat we een team niet compleet krijgen dan nemen wij contact op.

2. Informatie geldig vanaf 18 februari & 25 februari

---------------------------------------------------------

Dit bericht wil ik graag beginnen met een groot DANK JE WEL.
    Aan iedereen die zich de afgelopen twee jaar aan de maatregelen heeft gehouden.
    Aan al onze vrijwilligers die alle aanpassingen steeds maar weer in zeer korte tijd moesten vertalen naar de praktijk.
    Aan al onze vrijwilligers die zich hebben ingezet (ook deze laatste week nog) met scannen.
    Aan al onze trainers/ coaches die van alles verzonnen om, wanneer het kon, toch te kunnen trainen.
    Aan al onze vrijwilligers die de horeca draaiende hielden wanneer het kon.
    Aan al onze vrijwilligers die ‘gewoon’ zijn doorgegaan met de ontwikkelingen van onze club.

Lees hieronder de nog geldende maatregelen voor deze laatste week.

Per vrijdag 18 februari is ons clubhuis weer volledig open.
    Het coronatoegangsbewijs (CTB) blijft tot 25 februari gelden vanaf 18 jaar*
    Eenmaal binnen is een bezoekersnorm, een vaste zitplaats, het dragen van mondkapjes en de 1,5 meter afstandsregel niet meer verplicht.

Vanaf zaterdag 25 februari komt ook de CTB-plicht te vervallen en zijn er geen extra maatregelen** meer :)

Het blijft belangrijk dat de hygiënevoorschriften van het RIVM zoveel mogelijk worden nageleefd. Daarnaast moet worden voldaan aan de richtlijnen dat je thuisblijft als je ziek of verkouden bent of als iemand uit jouw huishouden positief op het coronavirus is getest.

* Voor iedereen (sporters en publiek) van 18 jaar en ouder is een coronatoegangsbewijs (CTB) vereist. Dit in combinatie met ID-kaart. Let op: Mensen die functioneel aanwezig moeten zijn (bijv. trainers, coaches (uit en thuis), scheidsrechters, alle noodzakelijk aanwezige andere vrijwilligers) zijn van deze verplichting uitgezonderd. Echter, vanuit praktische overwegingen kiezen wij ervoor gewoon iedereen van 18 jaar en ouder te scannen, te legitimeren en te voorzien van een polsbandje. Mensen die functioneel aanwezig moeten zijn en geen CTB kunnen tonen, krijgen gewoon toegang. Zij blijven dan wel beperkt tot het uitvoeren van hun functie.

** Wanneer er binnen meer dan 500 mensen bij elkaar komen en hier geen vaste zitplaats hebben, moet iedereen een negatieve testuitslag laten zien. Mocht deze situatie zich voordoen zullen we hier tijdig over informeren.

3. Handige links rond corona met meer achtergrond info:

-----------------------------------------------------------------------

NOC*NSF - Protocol verantwoord sporten