• Column van de voorzitter: Einde seizoen

2 jul 2024
  • En dan is het zover… het seizoen zit er nu echt op. De laatste weken hebben we nog mooie feestjes gehad. Kampioensfeest, de vrijwilligersavond, de laatste jeugdtrainingen met pannenkoeken en ijsjes, het zomertoernooi, de huldiging door de burgemeester en de slotdag.

Het zomertoernooi

Het was de eerste editie, op initiatief van Gertjan Heijnekamp. En zo’n eerste keer is altijd spannend… Ondanks de vele clubs die zelf een eigen slotdag hadden en het NKD die op deze dag plaatsvond kunnen we het zeker de stempel van ‘succes’ geven. Iedereen die er was en iedereen die meedeed was blij. Ik weet zeker dat dit wordt doorverteld en het volgend jaar een nog groter succes wordt. Heel veel dank aan alle vrijwilligers die dit mogelijk hebben gemaakt!

De slotdag

Als ik het dan toch heb over succes, dan kunnen we deze ook zeker bijschrijven. Wat een opkomst.. geweldig! Er waren maar liefst 260 BBQ-pakketten gekocht (voor de vergelijking > vorig jaar 110), dus op het laatst moesten er overal nog BBQ’s geregeld worden. En natuurlijk is dat weer gelukt door de inzet van heel veel vrijwilligers. Ook complimenten aan het NAC voor de organisatie hiervan. Een band die buiten zou spelen was een top idee! Helaas moesten ze alsnog naar binnen door de regen, maar dat mocht de pret niet drukken. Het was een groot feest :)

Om 00.30u moest het feest echt stoppen, omdat een aantal vrijwilligers vanaf 2.45u weer klaarstond voor het HomeSport Event: De sponsortocht voor het Ronald McDonald Kinderfonds. Broodjes, drinken, yoghurt, een gastvrij ontvangst voor de deelnemers. Wij deden het bij KV Wageningen. De hele nacht en tot de volgende dag 13.30u zijn onze vrijwilligers doorgegaan. Ook hiermee hebben jullie ons weer op de kaart gezet!

Er was veel eten over en dat hebben we de volgende dag aan de Voedselbank kunnen schenken. En dat het NAC dan op maandagmorgen saucijzenbroodjes langsbrengt bij de maandagmorgenploeg, om ze te bedanken voor al hun hulp…dat is toch fantastisch! Gastvrijheid ten top!

Als ik dit dan aan het typen ben is ‘trots’ toch echt het juiste woord. Alles wat we doen, hangt vast aan onze missie/ visie

Dus ja, we doen echt de juiste dingen.

Nu is het tijd voor iedereen om even rust te pakken en op te laden om volgend seizoen weer vol energie door te kunnen gaan.

Ik wens iedereen een hele fijne vakantie en alle jeugdleden wens ik heel veel plezier op kamp! Dat wordt met zo’n kampleiding weer een heel groot feest, dat weet ik zeker.

Een groot dank je wel voor alle vrijwilligers! Jullie maken de club! En ik ben er zo onwijs trots op!

Hartelijke groet,

Wendy