• Column - Spanning voor zondag!

  17 mrt 2023
 • Spanning…

  Voor het eerst sinds ik zelf niet meer korfbal voel ik het weer…. Spanning voorafgaand aan die hele belangrijke wedstrijd van aanstaande zondag tegen Mid-Fryslân.

  Natuurlijk, tijdens de wedstrijden van ons 1e voel ik de spanning wel, maar nu… Deze hele week voel en zie ik wat er in de club gebeurt… zal het dan toch? Je merkt dat iedereen ermee bezig is. Als ik iemand van de club tegenkom wordt me direct de vraag gesteld ‘zin in zondag?’ of ‘hoe is het met de zenuwen?’

  En weet je… ik geniet ervan. Dat gevoel…hoe moet ik het omschrijven? Kriebels, spanning, zenuwen, zin… ik weet het niet zo goed.
  Misschien is het zelfs ook wel een beetje gek als voorzitter zijnde, maar ik kan er niks aan doen. De passie voor het korfbal en vooral voor mijn club KV Wageningen is nou eenmaal groot.

  Ook heb ik alle vertrouwen in die mooie ploeg, die de afgelopen weken alleen maar meer gegroeid is. Individueel, maar het mooiste om te zien vind ik dat er een ‘team’ staat en dat is toch het allerbelangrijkste! En zij doen dat natuurlijk niet alleen.
  Het 2e reken ik hier natuurlijk ook bij. Ook zo’n mooi team (incl. trainer/ coach :) die zich al heel knap heeft gehandhaafd in de reserve Korballeague 2! Ze zijn er altijd en vallen in als het nodig is.
  Dan die twee leuke trainers/ coaches.. zij smeden en helpen die ploeg omhoog. En dan nog een heel team van TKW (TopKorfbal Wageningen) die alles faciliteert en regelt… ook zij verdienen het enorm om succes te hebben.

  Aanstaande zondag.. het wordt sowieso een fantastische dag; volle bak en een mega sfeer. Vanaf de kant kan ik alleen maar hopen en supporten en dat zal ik vol overgave doen. We gaan winnen! En dan… dan blijft dat gevoel gelukkig nog even doorgaan 💙🤍

  Alle succes lieve mensen van de selectie!

  Wendy

  P.s. zou helemaal leuk zijn als Feyenoord ook nog wint ;)