• Club van het Jaar: eindstand, 1 in Wageningen, 9e van Gelderland

  31 mei 2021
 • ---- 31 mei 2021

  De stemmen zijn geteld.

  Als enige genomineerde sportclub in de gemeente Wageningen is deze uitslag natuurlijk niet verrassend: KV Wageningen is de winnaar in de gemeente Wageningen 😊 Neemt niet weg dat we hier trots op mogen zijn en deze titel een jaar lang met trots zullen uitdragen!

  Ook mogen we trots zijn op onze 9e plek in de Provincie Gelderland. Van de in totaal 217 genomineerde sportclubs is dit ook een mooi eindresultaat.

  Iedereen bedankt voor het stemmen, promoten, delen, etc.

  ---- 12 mei 2021

  We zijn in Gelderland weer een plaatsje gestegen en staan nu op plek 4. En in Wageningen nog steeds nr. 1, maar dat is logisch want er zijn geen andere verenigingen genomineerd.

  Iedereen die op ons heeft gestemd, bedankt en top! Heb je het nog niet gedaan, klik dan hier om nu te stemmen, en vergeet niet je stem te bevestigen: https://www.clubvanhetjaar.nl/kv-wageningen. En aarzel ook niet om familie en vrienden in te schakelen om op ons te stemmen. Het stemmen loopt nog door tot 24 mei.

  ---- 29 april 2021

  Er is de afgelopen week goed gestemd voor de Club van het Jaar verkiezing, want we staan in Wageningen en in Gelderland nummer 1. In Wageningen niet zo moeilijk want daar zijn we tot op heden de enige sportclub die is genomineerd. In Gelderland zijn wel meer clubs genomineerd en daar staan we ook bovenaan.

  Maar we zijn nog maar een week onderweg, en het gezegde luidt: “een zwaluw maakt nog geen zomer”. Maar wel super leuk natuurlijk dat we het zo goed doen. Iedereen die op ons heeft gestemd, bedankt en top! Heb je het nog niet gedaan, klik dan hier om nu te stemmen, en vergeet niet je stem te bevestigen: https://www.clubvanhetjaar.nl/kv-wageningen. En aarzel ook niet om familie en vrienden in te schakelen om op ons te stemmen. Het stemmen loopt nog door tot 24 mei.

  ---------- 19 april 2021

  KV Wageningen behoort dit jaar opnieuw tot de genomineerden voor Club van het Jaar en maakt daarmee weer kans op de titel in de gemeente Wageningen, de provincie Gelderland en misschien wel de landelijke titel.

  Prijzen
  Naast de eervolle titel ‘Club van het Jaar’ en alle lokale, regionale en landelijke media-aandacht, ontvangen de landelijke winnaars een masterclass naar keuze van een expert en een professionele promovideo. Alle gemeente- en provinciewinnaars ontvangen een online embleem welke zij een jaar lang in hun communicatie mogen inzetten.

  Geef jij je stem aan ons?
  We hebben jullie stem natuurlijk nodig om een prijs in de wacht te slepen, dus blijf onze berichten volgen en geef je stem aan KV Wageningen!

  Iedereen kan vanaf 19 april tot 24 mei op KV Wageningen stemmen via https://www.clubvanhetjaar.nl/kv-wageningen