• Bizarre tijden zorgen voor mooie, verlengde samenwerking en creatieve oplossing

13 jan 2021
  • TKW (Stichting Topkorfbal Wageningen) is verheugd te kunnen melden dat TKW en Ron Steenbergen de samenwerking hebben verlengd voor het seizoen 2021/2022. In een goed gesprek hebben Ron en de technische commissie van TKW naar elkaar geuit blij te zijn met de huidige samenwerking welke in het huidige seizoen nog niet zo tot uiting is gekomen zoals we gehoopt hadden. Corona gooide al snel roet in het eten voor het zaalseizoen en momenteel is het nog onzeker wanneer we weer kunnen starten.

Ron is ontzettend blij met de groep en de sfeer binnen de groep, zelfs in tijden dat er geen wedstrijden gespeeld kunnen worden. De prestaties op het veld waren goed en deze lijn hoopt Ron door te kunnen zetten in het voorjaar en natuurlijk richting het nieuwe seizoen. Ron ziet nog voldoende mogelijkheden voor deze groep om samen te ontwikkelen. TKW wenst Ron veel succes met het vervolg van de samenwerking bij KV Wageningen.

In hetzelfde goede gesprek kwam ook een ander onderwerp ter sprake. Zoals sommigen misschien al hebben gelezen is maandagavond jl. bekend geworden dat de huidige trainer/coach van Oost-Arnhem, Hugo van Woudenberg, en de club niet langer samen verder gaan. Voor Oost-Arnhem een zeer ongelukkig timing gezien de start aanstaande zaterdag van de Korfbal League, waar zij dit seizoen deel van uitmaken.

Onze hoofdtrainer Ron is in de afgelopen zes jaar de hoofdtrainer geweest bij Oost-Arnhem. Vanuit Ron kwam het verzoek of Wageningen hem de mogelijkheid kon geven om Oost-Arnhem uit de brand te helpen. Hier hebben wij als TKW positief op gereageerd. Dit betekent dus dat onze hoofdtrainer tijdelijk de trainingen en coaching van Oost-Arnhem op zich neemt, zodat Oost-Arnhem op zoek kan gaan naar een vervanger. Er is afgesproken dat zodra de trainingen en/of wedstrijden van ons weer worden hervat, hij direct beschikbaar is voor ons. Daarnaast zal Ron de lijnen blijven uitzetten samen met Johan van Haut en Johan van Beek (trainers Wageningen 2); er is dus geen sprake van mindere inzet in deze periode.

TKW is blij deze afspraken met Ron gemaakt te hebben, waar voor TKW de verlenging van de samenwerking als belangrijkste wordt gezien. Daarnaast zijn we ook positief dat we Oost-Arnhem kunnen helpen in deze bizarre tijden.