• Bericht vanuit het horecateam

  25 mei 2023
 • Bij KV Wageningen hebben we een groot en enthousiast horecateam dat zorgt voor de kantine, gezelligheid en veel extra inkomsten. We krijgen veel complimenten over onze fantastische locatie en horeca.

  Om ervoor te zorgen dat iedereen van het eten en drinken kan genieten, vragen we de ouders van de jeugdteams en de seniorenteams om hulp. In het afgelopen zaalseizoen zijn we begonnen met het inroosteren van vaste teams, wat succesvol verliep en zelden resulteerde in sluiting van de keuken.

  We willen deze manier van inroosteren nu ook toepassen tijdens het buitenseizoen, zodat zowel de keuken als de bar voor iedereen open kan blijven. Dit betekent dat we tijdens wedstrijddagen, vooral bij wedstrijden van het eerste en tweede team, extra mensen nodig hebben in de keuken en achter de bar om het vaste team te ondersteunen.

  Elk seniorenteam zal worden ingeroosterd voor een bardienst tijdens het buitenseizoen. Dit houdt in dat er 3 á 4 personen per team zijn die meedraaien in de keuken of achter de bar, ongeveer één keer per maand, voor ongeveer 2 uur.

  Er wordt een schema opgesteld voor het nieuwe buitenseizoen. Als je vaker wilt helpen in de keuken of achter de bar, ben je natuurlijk van harte welkom. Meld je dan bij Anita.

  Met vriendelijke groet,

  Team Horeca, KV Wageningen