• Bal doneren? Laatste kans!

13 jul 2021
  • De laatste uren van de ballenactie zijn ingegaan. De actie duurt nog tot 00:00 uur vanavond (dinsdag 13 juli). Doneer nog snel een bal! Hoe? Klik op de link www.ballenactie.nl/kvwageningen om een bal te doneren aan KV Wageningen

--- weekbrief 5 juli 2021

Op woensdag 16 juni 2021 zijn wij gestart met de Ballenactie, in samenwerking met Jumbo, die de eerste 1,5e bal doneerde. Een mooie actie om onze club te helpen, en op het moment van schrijven zijn er al meer dan 20 ballen gedoneerd! We zijn heel erg blij met deze enorme opbrengst. Wij willen bij deze iedereen die al gedoneerd heeft bedanken.

Nog niet gedoneerd en wil je dat graag? De actie duurt nog tot en met dinsdag 13 juli 2021. Help je mee?

Doneer een bal
    Klik op onderstaande link om een bal te doneren aan KV Wageningen: www.ballenactie.nl/kvwageningen

Actie doorsturen
    Behalve met een donatie kun je ons ook helpen door de actie te delen. Bijvoorbeeld via WhatsApp of op social media.

Laat de bal weer rollen
    Zonder ballen kunnen we niet, maar de aanschaf van nieuwe ballen is altijd een flinke kostenpost.Daarom komen we in actie! Via onze actielink kan iedereen een bal doneren aan KV Wageningen.

---- weekbrief 21 juni

Afgelopen week is KV Wageningen gestart met de Ballenactie, in samenwerking met Jumbo Verberne. Met deze actie willen we ballen inzamelen voor onze vereniging. Help je mee?

Jumbo Verberne heeft de eerste bal aan KV Wageningen gedoneerd. Ondertussen hebben we al 19 ballen gespaard. Dat is super!

Doneer een bal
    Klik op onderstaande link om een bal te doneren: www.ballenactie.nl/kvwageningen

Actie doorsturen
    Ken je iemand anders die zou kunnen helpen? Stuur de actie gerust door!

De actie loopt tot 13 juli.

----- bericht van woensdag 16 juni

Vandaag, woensdag 16 juni, starten we bij KV Wageningen met de Ballenactie, in samenwerking met Jumbo Verberne. Met deze actie willen we ballen inzamelen voor onze vereniging. Help je mee?

De aanschaf van nieuwe ballen is altijd een hele uitgave. Helemaal nu onze club de afgelopen tijd flink wat inkomsten is misgelopen door alle coronamaatregelen. Daarom komen we in actie!

Iedereen die KV Wageningen een warm hart toedraagt kan meedoen. Via onze actielink kun je een bal doneren aan onze club. Zo kunnen we er samen voor zorgen dat we het korfballen weer volledig op kunnen pakken met goede nieuwe ballen.

Doneer een bal
    Klik op onderstaande link om een bal te doneren:
    www.ballenactie.nl/kvwageningen

Actie doorsturen
    Ken je iemand anders die zou kunnen helpen? Deel de link gerust met vrienden, familie en ieder ander die KV Wageningen kan ondersteunen!

De actie loopt tot 13 juli.