• ALV 19 oktober 2022

26 okt 2022
  • Van de voorzitter

Florien heeft er al een mooi stukje over geschreven, dank je wel daarvoor Florien! Graag deel ik hier ook nog iets over.
    Afgelopen woensdag, 19 oktober, was het weer tijd voor de jaarlijkse Algemene Ledenvergadering. Na 2 jaar kon dit gelukkig weer plaatsvinden in ons clubhuis i.p.v. virtueel ðŸ˜Š
    Voor mij als voorzitter was dit dan ook de 1e keer ‘live’ en eerlijk is eerlijk, best spannend hoor… Wat is de opkomst? Bevalt mijn aanpak?  Een paar vragen die ik me natuurlijk vooraf wel stelde. Maar hé, wat ik ook altijd maar denk…zolang het vanuit m’n hart komt en ik het interactief, met passie voor de club kan overbrengen dan is het sowieso goed. Daarbij heb ik altijd de volledige steun van mijn mede bestuursleden, dus dat geeft sowieso vertrouwen.
    Gelukkig heb ik bevestigd gekregen dat het een juiste aanpak is, dat doet me goed en fijn dat mensen dit ook teruggeven. En er was ook nog eens een goede opkomst (al kan dit natuurlijk altijd beter, laten we wel kritisch blijven:).

Een goede voorbereiding is het halve werk, maar dat kunnen we altijd met een gerust hart overlaten aan onze secretaris, Sanna!
    Ook Carlo had er weer een hoop energie in gestopt om de financiële stukken helder en duidelijk te presenteren. Niet voor niks, want dit leverde weinig vragen op. Ook Gerard en Arjen (de kascommissie) kwamen nog aan het woord. En net als Florien vind ik het ook geweldig dat ouders van onze jeugdleden deze taak op zich nemen. Voor Gerard houdt deze rol nu, na twee jaar, op. Dus ook via deze weg nogmaals dank!
    Waar we als bestuur een vast onderdeel van hebben gemaakt voor de ALV zijn de wordclouds in Mentimeter ‘Wat gaat goed’ en ‘Wat kan beter’. Deze worden grondig en kritisch besproken (althans, de serieuze antwoorden haha) tijdens onze bestuursvergadering. We bekijken waar we nu of in de toekomst mee aan de slag kunnen. Deze wordclouds deel ik dan ook graag met jullie.
    Waar het uiteindelijk allemaal om draait is wat mij betreft ‘de gelukkige vereniging’.
    Al met al was het een mooie avond die we gezellig hebben afgesloten met een drankje aan de bar.

‘WIJ DROMEN VAN LEDEN DIE TROTS OP ZICHZELF EN HUN VERENIGING ZIJN’

Ik kan zeggen dat ik dit ben! Jij ook?

Hartelijke groet,
    Wendy