• Adoptieplan KV Wageningen

6 okt 2021
  • Met zo’n 30 jeugdteams in de ruim 600 leden tellende korfbalvereniging Wageningen hebben we een mooie jeugdafdeling! Ook zijn we trots op onze selectie! En deze twee willen we graag met elkaar verbinden.

We zijn dan ook dit jaar weer gestart met het adoptieplan, voor sommige wellicht bekend. Voor wie niet bekend:

Twee spelers uit de selectie koppelen zich aan een jeugdteam. Dit houdt in dat zij voor twee weken aanwezig zijn bij (een aantal) trainingen en minimaal 1 wedstrijd aanwezig zijn bij een wedstrijd. In overleg met de trainers van het betreffende team nemen zij training en/of coaching over of zijn zij aanwezig ter ondersteuning.

Voor de zaal is de D groep aan de beurt. De teams zijn inmiddels verdeeld en er is bij een aantal D teams gestart!

Daarnaast verzorgt de selectie 2x per jaar een clinic voor de jeugd.