• Aangewezen om te fluiten? Kom en wees op tijd

18 apr 2022
  • De laatste weken constateren wij dat er veel scheidsrechters, vooral bij jeugdwedstrijden, niet op komen dagen zonder af te zeggen.

Dit vinden wij als arbitragecommissie onacceptabel en bijzonder jammer, ook voor alle enthousiaste spelers/kinderen, coaches, ouders en publiek is dit erg vervelend.

Met veel kunst en vliegwerk wordt het vaak, op het laatste moment, weer opgelost maar dat is en kan natuurlijk  niet de bedoeling zijn.

Anne en Maaike proberen zo goed mogelijk te plannen en je bent echt niet vaak aan de beurt, maar KOM in ieder geval....of regel een zelf vervanger en geef dit door, of zeg tijdig af als je echt niet kunt.

Je aanstelling staat altijd duidelijk in de weekbrief en je krijgt een mail en een herinnering en je aanwijzing staat in de KNKV app, dus daar kan het niet aan liggen.

Dank voor jullie begrip ook namens alle korfballende kinderen, coaches en ouders. Laten  we er samen een mooi veldseizoen van maken.

“ zonder scheidsrechter geen wedstrijd”

Met sportieve groet,
    Arbitrage Commissie KV Wageningen

-> hoe zat het ook alweer met de interne scheidsrechters: Principebesluit aanwijzing interne scheidsrechters (september 2021)