• Aandachtspunten interne scheidsrechters seizoen 2021-2022

14 jul 2021
  • Hoi allemaal,

Aankomend seizoen zullen wij, Anne en Maaike Rou, het indelen van de scheidsrechters voor KV Wageningen verzorgen. Hieronder een paar aandachtspunten:

• Ieder spelend-lid bij KV Wageningen wordt ingedeeld om te fluiten. Ben je coach of actief binnen de vereniging? Dan zul je minder vaak worden ingedeeld om te fluiten. Wanneer je niet kunt fluiten zoek je zelf een vervanger of ruil je met iemand anders. Lukt het niet om een vervanger te vinden? Laat dit dan op tijd aan ons weten! We kunnen dan helpen met zoeken naar een vervanger. Als je hier op vrijdagmiddag mee komt, zijn wij aan het werk en kunnen wij niet veel meer betekenen. Indien je bent ingedeeld om te fluiten ligt de verantwoording bij jezelf.
    • Zijn er bijzonderheden waardoor je niet kunt fluiten? Geef dit dan aan ons door, dan kunnen wij hier rekening mee houden. Dit kan bijvoorbeeld zijn wanneer je geblesseerd raakt, in verband met werk niet kunt of wanneer je verder moet reizen en het fluiten graag wilt combineren. Weet je nu al dat er bepaalde dagen zijn waarop je echt niet kunt, geef dit dan ook even door.
    • We hebben een nieuw telefoonnummer: 06-23558704 Graag alleen appen/bellen naar dit nummer.

Laten we er met z’n allen voor zorgen dat ieder team een mooie wedstrijd kan spelen!

Groetjes,
    Anne en Maaike Rou - scheidsrechter-intern@kvwageningen.nl